zaterdag 13 mei 2023

Bevrijd Uw Ware Zelf / Door Ramona Lappin ~ 13 mei 2023

 

Bevrijd Uw Ware Zelf

Door: Ramona Lappin – 11 Mei 2023

Alles wat we buiten ons zoeken, zijn we al!

Kun je de LIEFDE – GELUKZALIGHEID, Vrede, Vrijheid en Vreugde, die Liefde uitgedrukt is, weer van diep binnenin je voelen opkomen, terwijl je volledig uit de waanzin van je eigen gevangenis van de mentale egodenkgeest breekt!

Je enige ware ZELF bevrijden en alles wat vals is loslaten!

Voor jouw eigen zelf waar zijn!

ALLE RESTERENDE ILLUSIES VAN DEZE VALSE & KUNSTMATIGE MATRIXSIMULATIE OPLOSSEN, IN KWANTUM NO-TIME!

Alleen door het nemen van echte massieve geïnspireerde actie zal je geluksbeleving verschijnen!!!

– Richard Krawczyk

Dit alles heeft ‘zo lang geduurd’ omdat ALLE fragmenten binnen HET ENE BEWUSTZIJN tot complete vrede en heelheid van binnen moeten komen, zodat we ons weer kunnen herenigen binnen de EENheid! Dat is NU!!

WORD GRENZELOOS en maak een einde aan alle overgebleven angsten en illusies van leven en sterven, waarbij je tijd, ruimte en zwaartekracht overstijgt, je/onze Ware Eeuwige Kryst-Ster, Diamante Avatar Zelf opnieuw herinnerend, om

OP TE STAAN ALS ÉÉN IN WARE GODDELIJKE LIEFDE!

DEGENE die nooit is geboren en nooit sterft!

DE WITTE MAGIE VOLLEDIG TOT LEVEN BRENGEND, terwijl we het onmogelijke mogelijk maken en het onzichtbare zichtbaar maken!

ONTSTEEK JE SUPERKRACHTEN VAN DIEP VAN BINNENIN terwijl WIJ ONS DE WAARHEID VOLLEDIG HERINNEREN, van wat er echt is gebeurd en wie iedereen werkelijk is, terwijl we de laatste sluier van deze Matrix-illusie in trance beëindigen en de leugens en manipulaties blootleggen voor wat ze zijn in elke nu moment, door te allen tijde ons Ware Authentieke Zelf samen te voegen, uit te lijnen en te belichamen. Dit is de Frequentie die alle omgekeerde geloofssystemen, valse percepties en projecties van dit hologram oplost en overschrijft! Het onthullen van de ultieme waarheid in alle rijken!

Er stroomt veel multidimensionale, kwantuminformatie naar binnen, die nu van binnenuit wordt ontstoken en ontgrendeld, vooral met deze superkrachtige zonne-energieën die onze laatste opgang en zuivering helpen! We hebben de afgelopen 24 uur 4 M-Klasse zonnevlammen gehad, een van de bijna X-Klasse zonnevlammen, samen met zonnewinden en geomagnetische stormen. De perfecte Kosmische kwantum REALITEIT die het weer verandert om deze realiteit weer met de goede kant naar boven te draaien

LAAT DE MAGIE GEBEUREN!!

Blijf de Visie, de Frequentie en het Bewustzijn van de Hemel op Aarde vasthouden, volledig ontstoken en herinnerd vanuit je heilige Kristallen Hart, volledig open voor de Goddelijke Liefde die we zijn en ALLES is!

Terwijl we ons herinneren wat werkelijk ECHT is!

Onze oude toekomstige herinneringen, heilige wijsheid, gnosis, kracht en daarmee de oude heilige geheimen die we in onze hartruimte hebben gedragen, ontgrendelen van diep van binnen! Terwijl we doorgaan met het opnieuw opeisen van al onze kracht, ons herinneren, samensmelten en opnieuw geboren worden, gezuiverd en genezen, verbinden we ons opnieuw, VERENIGEN & WORDEN EEN, en stemmen we volledig af MET, DE KOSMISCHE GEESTGOD BRON BEWUSTZIJN & ALLES DAT IS!

BOETEDOENING!

Als de Kosmische Moeder in ons ALLEMAAL, brengt de Kosmische Christus/Kryst en onze Organische Werkelijkheden opnieuw tot leven, gebaseerd op Eenheidsbewustzijn, gelijkheid en De Wet van Een, allemaal door onze eigen innerlijke Transformatie, Alchemisatie, Genezing, Goddelijke Liefde & Eenheid Binnenin!

Laat de verdedigingswerken en muren van ijs rond je hart wegvallen en nu volledig oplossen, om ZICH TE VERMENGEN MET JOUW WARE EEUWIGE GOD BRON ZELF, EEN MET HET AL! Dat is waar onze Ware Kracht ligt, opkomend, ontstekend en volledig herinnerd nu diep van binnen!

Eeuwige liefde,

Ramona Lappin

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org