donderdag 11 mei 2023

Een eenvoudige, kortere weg naar Ascensie ~ 11 mei 2023 ~ Aurora Ray


 

Een eenvoudige, kortere weg naar Ascensie

Door Aurora Ray, 8 mei 2023

Geascendeerde meesters hebben duizenden jaren op de Aarde geleefd en hebben sinds het begin van de mens toegewerkt naar de ascensie van de mensheid.

In feite was een groot deel van wat we nu weten duizenden jaren geleden al bekend bij de grondleggers van spirituele leringen. Wij zijn zo dankbaar dat deze meesters zich toegewijd hebben om ons te helpen God-realisatie te bereiken.

Als ik zeg “ascensie”, betekent dat niet dat je op een of andere wolk zit en alles prachtig zal zijn. Het betekent dat je een andere dimensie van bestaan binnengaat, waar geen dualiteit meer is.

Er zijn veel mensen die in deze wereld een anker nodig hebben omdat ze niet weten hoe ze moeten leven in de vijfde dimensie. Er is hen verteld dat ze “goed” of “slecht” waren in hun vorige levens.

Wat ik jullie wil vertellen is dat er geen goede of slechte mensen zijn; er is slechts één mens die altijd verandert en ontwikkelt terwijl hij door alle dimensies van bestaan gaat.

Jij bent die ene mens, maar soms vergeet je wie je bent en dan denk je aan jezelf als dit lichaam of dat lichaam in dit leven. Ik wil je nogmaals zeggen: Je ware zelf verblijft buiten al de lichamen die bestaan in deze dimensie.

Ja, een ieder van ons is anders, en dat is goed. Toch moeten we een gemeenschappelijk basisniveau van besef bereiken. Dit kan gedaan worden door de grondbeginselen te leren. Wanneer je die eenmaal hebt geleerd, zal je je ware identiteit beseffen, die boven het fysieke leven uitgaat! Vanaf daar gaat het allemaal om bewustzijn!

Als je wilt weten wat je ware zelf is, probeer dan eerst te weten te komen wat niet je ware zelf is. Als er iets is dat niet van jou is, kan het geen deel van je ware zelf zijn.

Er zijn veel dingen die niet van ons zijn maar die we wel aangenomen hebben als zijnde van ons, of omdat het ons door iemand anders werd verteld of omdat we erdoor geconditioneerd zijn: “Dit is goed” of “dat is slecht” Maar als we uit willen vinden wat onze ware aard is en wat onze werkelijke waarden zijn, moeten we beginnen met onszelf.

Je zou eens zorgvuldig na moeten denken over deze vraag: “Wie ben ik? Dit is een essentiële vraag want als we onszelf gaan zien zoals anderen ons zien, zullen we worden wat zij willen dat wij zijn; maar als we onszelf gaan zien zoals ons eigen zelf ons ziet, zullen we een nieuwe dimensie van bestaan binnengaan!

“Wie ben ik?” Deze vraag die je jezelf stelt is het enige dat je naar de vijfde dimensie zal leiden. En het is een vraag die geen antwoord heeft. Het is slechts zo maar een vraag; hij heeft geen antwoord; het is een vraag die geen intellectueel antwoord heeft. Het antwoord ben JIJ; jouw realisatie van je diepste innerlijke zelf.

Het antwoord ligt in jou, maar het kan niet door iemand anders gevonden worden. Je zult het zelf moeten vinden in je innerlijk en dan zal alleen jij weten wat je ware natuur is.

Daarom is deze pijl van een vraag zo effectief, hij gaat recht je hart in, want dan zijn er geen barrières op zijn weg. Daarna gaat hij naar binnen en bereikt precies de plek waar alle kennis verborgen ligt; dat is waar het vandaan komt!

Je vraag gaat niet over een of ander abstract concept of theorie; het is een vraag over jezelf. En als je die vraag kan beantwoorden, zal je jezelf terugvinden in de vijfde dimensie!

Je zult ontdekken wie je bent, wat je relatie met God is en allerlei andere dingen, hoeveel dimensies er zijn en hoeveel mensen er in iedere dimensie zijn.

En wanneer je daar eenmaal bent, waarom zou je dan terug gaan? Waarom zouden wij teruggaan?  Het is een reis die geen einde en geen begin kent; het is een reis in onszelf; het is een reis in onze eigen mind; het is een reis in ons eigen hart; het is een reis in onze eigen ziel; het is een reis in ons eigen lichaam; het is een reis in onze eigen werkelijkheden!

Je hebt gezien dat er een hiërarchie van energieën is: op de top van de piramide bevinden zich de subtielste vormen van energie en aan de basis zijn de grovere vormen. Dus, als je wilt ascenderen, moet je eerst jezelf kennen; je moet beseffen wie je bent.

Dus, ontwaak nu en laat de tijd voor slaap voor altijd verdwijnen!

Ik heb je het pad naar verlichting getoond; alles wat je nu hoeft te doen is het gewoon proberen. Begin met jezelf te kennen zoals je werkelijk bent; wat niet alleen de sluier van onwetendheid verwijdert maar ook je angst voor de dood; wat je ertoe zal brengen om te stoppen de illusie van je bestaan te voeden.

Stop met leven in illusie en begin te leven in werkelijkheid; dit is de sleutelmantra voor het leiden van een ontwaakt leven!

Dat is het. Ga daar nu naartoe en zorg dat je ziel kan vliegen!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org