donderdag 25 mei 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Huidig 25 mei 2023 04:49:00 GMT C6.3
Begin 25 mei 2023 04:35:00 GMT B9.6
Maximaal 25 mei 2023 04:43:00 GMT C3.7
De zonnevlammen van vanochtend.

Het blijft dus echt doorgaan met die zonnevlammen. De AR3311 is nog niet gedoofd en gaat nog door. De AR3315 komt er achter aan. Het is duidelijk. Ga de strijd niet aan met jezelf. Laat je overgieten met al dat bijzondere licht. Voel wat je lichaam je vertelt en luister daar ook naar. Je lichaam heeft heel veel werk aan deze hoge energie.

--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.
Zonnewindsnelheid: 559,9 km/sec Is dus nog steeds extreem. Geeft je meer moeite om je te aarden. Het magnetisch veld is zwak en in beweging. Blote voeten lopen, veel drinken en je verbinden met de natuur.

---> De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de (kaak)gewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.