donderdag 25 mei 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 24 mei 2023 – Het speerwerpen – Door Dr. Schavi M. Ali

Kosmische Frequentie Nieuws 24 mei 2023 – Het speerwerpen – Door Dr. Schavi M. Ali

Tijdens de "Olympische Spelen" is het interessant om te zien wie de speer gooit.
Ze houden de speer omhoog, klaar om hem vanaf hun gestaag gerichte arm te lanceren, en dan wiegen ze heen en weer op hun voeten voordat ze hem de lucht in sturen.
Onze Zon gedraagt ​​zich de afgelopen dagen als een speerwerper.Gedurende meerdere dagen werden sterke zonnevlammen in het middelste tot hogere niveau "M-Klasse" afgevuurd, vergezeld van CME-plasma.
Er waren berichten dat "X-Klasse" fakkels waarschijnlijk binnenkort te wijten waren aan het feit dat onze zon energie voor hen herbergde.
Toen werd de kans op de "X-Klasse" -fakkels teruggebracht tot 30 procent, en vandaag, 24-05-2023, worden ze slechts beoordeeld op een waarschijnlijkheid van 10 procent.
Zonnewinden zijn in de 500 - bijna 600 km / s.
De magnetosfeer bouwt zich echter op met positief geladen elektromagnetische protonendeeltjes die van buiten het zonnestelsel naar binnen bewegen en zo aan de andere kant van de aarde aankomen.
Tegelijkertijd is er in de vroege ochtenduren een sterke zonnevlam van de "M.1-klasse" uit onze zon losgebarsten.
Op 21 mei werd het sterrenstelsel "Pleiades" (ook wel de "Seven Sisters" genoemd) opgewacht door een zonnestorm die recht voor onze zon uit stroomde.
Op aarde waren aardbevingen in de bovenste "6" magnitudes, daarna teruggetrokken naar de "5" magnitudes, daarna weer omhoog gegaan naar de "6" magnitudes en ook "7" en daarna weer terug naar de "5" magnitudes met veel "4s" - honderden bevingen meestal dagelijks over de hele wereld.
De kosmos beweegt heen en weer in energetica (zoals gewoonlijk), behalve tijdens seizoenswisselingen, verduisteringen, zonnewendes, equinoxen, nieuwe manen, volle manen en planetaire retrogrades en directe bewegingen wanneer portalen naar deze gebeurtenissen openen en sluiten.
Tijdens de verschillende portalen worden zonnevlammen, winden, CME's, etc. verhoogd in kracht en hoeveelheid.
Het weer op onze planeet wordt versterkt door stormen.
In de afgelopen decennia is de kosmos een zeer deskundige speerwerper geweest die zijn kracht vrij gemakkelijk op onze planeet heeft gericht, ook al ontvangt het hele zonnestelsel ook zijn pracht. Elke gebeurtenis is een soort bewustzijn of levenskracht die metaforisch de nauwkeurigheid van de "Gouden Medaille" naar dit transformerende tijdperk brengt.
Terwijl de mensheid erop staat om op zoveel egoïstische manieren met de natuur te strijden, in de overtuiging dat ze net als SOURCE kan creëren en misschien zelfs nog verbazingwekkender, laat SOURCE (de ULTIEME SCHEPPER) zijn kosmische krachten toe om rechtstreeks op de disharmonie van de mensheid te mikken en hem uiteindelijk tot zijn recht te laten komen. knieën.
Voortdurende pogingen om kunstmatige mensen te ontwikkelen, het weer te beheersen, aardbevingen te veroorzaken, genetisch gemanipuleerd voedsel te maken, giftige medicijnen te maken, te knoeien met de wereldeconomie, enz. ongeacht hoeveel oefening er wordt gedaan.
Er is soms een spreekwoordelijke "stilte voor de storm" - een tijd waarin mensen zich bijvoorbeeld kunnen voorbereiden op escalerende weersomstandigheden of naderende vijandelijke soldaten tijdens oorlog.
Op dezelfde manier wordt onze planeet voorbereid op nog meer kosmische gebeurtenissen die zich zullen ontvouwen dan er al hebben plaatsgevonden. De speer wordt teruggetrokken, de rots heen en weer op de voeten gebeurt, en spoedig zal de speer worden uitgestoken met LICHT op zijn punt met laserachtige nauwkeurigheid, en dit rijk zal zo helder zijn dat het bijna lijkt verdwijnen. Dit zal de geboorte zijn van het volgende tijdperk in zijn verheven zuiverheid.
Elk opeenvolgend spiraalvormig tijdperk voor het volgende - Kali Yuga, Dwarpa Yuga, Treta Yuga en het gouden tijdperk van Sattva Yuga - kan snel worden doorlopen. Het hangt allemaal af van collectieve bewustzijnsverhoging.
Degenen die oprecht aan nivellering werken, zullen gemakkelijker door de tijdperken gaan en alleen getuige zijn van de chaos van de mensheid en hoeven er niet bij betrokken te zijn, omdat ze omringd zullen zijn door beschermende engelachtige aanwezigheden als de kosmische speer wordt geworpen.
Zij ZULLEN GEZEGEND WORDEN DOOR HET LICHT omdat hun "licht" zo helder schijnt.