dinsdag 9 mei 2023

Aartsengel Michael: Jullie Uitnodiging ~ 9 mei 2023 ~ Ailia Mira


 

Aartsengel Michael: Jullie Uitnodiging

Gechanneld door: Ailia Mira – 7 Mei 2023

Hallo goddelijke mensen,

Wij begroeten jullie in liefde. Wij zijn dankbaar voor deze gelegenheid om ons met jullie te verbinden en roepen jullie op om je innerlijk te oriënteren op het groeiende veld van multidimensionale energie en intelligentie dat jullie innerlijke licht is.

Wij nodigen jullie nu uit om je niet alleen op deze energie te oriënteren, maar om jezelf toe te staan ermee te resoneren. Op het moment dat je dat doet, en een innerlijke verschuiving ervaart, zeggen wij je dit: je bent het Goddelijke Zelf geworden.

Nu blijf je daar niet altijd.

En je richt je niet altijd alleen op dit licht. Je glijdt vaak uit het bewustzijn van deze nieuwe jij en door je te richten op de buitenste octaaf die aanwezig is als collectieve werkelijkheid, verlies je trillingsgetal…

Maar je vermogen om te zijn en te kiezen om bewust je Goddelijke Zelf te worden is in je, en steeds meer binnen je bereik.

Wij willen met jullie de realiteit van deze ervaring en de implicaties ervan vieren!

Wij wensen dat jullie erkennen en dit van ons horen – dat ascensie nabij is. En misschien is het nuttig voor jullie om te bedenken dat jullie in en uit opgestegen staten van zijn bewegen.

Ailia is een beetje verbaasd dat we dit gezegd hebben, en toch dringt het tot haar door dat ascentie natuurlijk geen landingspunt is. Een staat die onveranderlijk is. Je staat van zijn wordt altijd door jou gecreëerd en ontvouwt zich dynamisch, en Ascentie is in de eerste plaats een frequentiestaat. Een staat van Eenheid en Eenheid met het Goddelijke Zelf.

En naarmate ieder van jullie meer tijd doorbrengt in verbondenheid met Al Wat Je Bent, wordt het natuurlijker.

En naarmate je meer tijd doorbrengt in Eenheid, vormt je geactiveerde staat van zijn je fysieke vorm, die groeit in zijn vermogen om hoger licht te accommoderen en erop af te stemmen.

En naarmate meer en meer van jullie in deze geascendeerde staat van zijn bestaan, bekrachtigen jullie elkaar om deze frequentie in stand te houden.

Dat is het doel dat wij nu voorstellen voor degenen onder jullie die dit lezen en de waarheid hiervan in jullie ervaring herkennen en weten dat het echt is. Om te groeien in je vermogen je te openen, te ontspannen in resonantie met en je Goddelijke Zelf toe te laten, om je in bewuste gemeenschap te trekken; Eenheid.

Groeien in je vermogen om aanwezig te zijn, multidimensionaliteit, in resonantie met hoger licht… en dit volhouden, is de leidende vaardigheid die je op dit moment moet koesteren en cultiveren.

Dat is de drempel waarop jullie je bevinden en wij “schrijven” jullie vandaag, via Ailia, om jullie uit te nodigen als groep samen te komen en je gedurende een langere periode op dit vermogen te concentreren, en in die praktijk ons toe te staan jullie te ondersteunen, jullie verder te inspireren, meer expansieve innerlijke bronnen, bewustzijn, kwaliteiten van eeuwigheid te belichten en energetische steun te bieden, zodat jullie jezelf in staat kunnen stellen te evolueren, volledig naar de frequentie en uitdrukking van het Goddelijke Zelf, Menselijk Zijn.

******

Wij willen graag begeleide innerlijke ervaringen, verkenningen, reizen, afstemmingen en transmissies met jullie delen, die jullie zullen helpen dit innerlijke veld van expansief licht en energie en weten meer te openen, en er EEN mee te worden, in steeds meer momenten van jullie ervaring.

Wij bieden jullie ook gecoördineerde, overeenkomstige, progressieve energie-injecties op afstand, ter ondersteuning van jullie fysieke vorm en geschreven boodschappen als commentaar op deze energie-injecties, om jullie te helpen je mentaal uit te breiden, je mentale veld te verduidelijken en je perspectief te openen voor de oneindige mogelijkheden om je heen.

Nieuwe perspectieven op wie je bent en wat je kunt zijn.

Nieuwe inzichten en innerlijke kennis over jezelf en over wat er nu gebeurt.

Dit alles zal je bewuste verbinding met het Goddelijke Zelf verdiepen, zodat je de wijsheid van het innerlijke licht kunt omzetten in weten. Zodat je op elk moment de innerlijke oproepen kunt ontvangen die je Goddelijke Zelf tot je richt, die de mogelijkheden, de kansen die nu aanwezig zijn verlichten, en die je helpen het bewustzijn te ontvangen dat je kan helpen je aan te passen aan deze expansieve kansen. Zodat je de stroom van worden kunt ervaren en je elke dag kunt evolueren naar een vollere expressie, hier. In je menselijkheid.

Wij voorzien jullie van deze ervaringen, zodat jullie kunnen ontwaken tot het potentieel binnen deze Staat van Eenheid, die jullie ware Zelf is. De ECHTE JIJ bestaat als een VERENIGD VELD VAN ONBEPERKT LICHT, en jullie, in jullie mensheid, ontdekken steeds meer de zeer reële aanwezigheid van dit licht in jullie EN jullie vermogen om je af te stemmen op en in harmonie en resonantie te komen met dit Innerlijke Licht.

Deze daad van heel worden is een keuze. Het is een aanspraak maken op het ware Zelf. Een aanvaarding van je betekenis en je diepe en unieke waarde binnen de Goddelijke Eenheid. Ieder van jullie is een uitdrukking van het Goddelijke en wij kennen jullie in jullie Goddelijke Perfectie – schitterend van orde en stralend van liefde, zonder einde.

Er is al het Goddelijke in jullie dat weet dat jullie hier klaar voor zijn. Het nodigt je uit je ervoor te openen, door je bereidheid uit te drukken om te ZIJN, zodat je dit Zelf wordt, steeds vaker, en met een bewuster besef dat jij het bent!

Je bent het Goddelijke Zelf!

Je bent het Goddelijke Zelf, geliefde, en het is jouw tijd om de illusie dat je afgescheiden bent, voor eens en altijd op te lossen.

Zie! Jij kunt alle dingen nieuw maken. JIJ kunt HIER ZIJN, en je uitbreiden tot de volheid van je wezen die je Bron is, en die energie en dat licht vanuit jou, in jou en jou laten stromen. Je lichaamsvorm en je wereld doordrenken met Hoger Licht en met Hoger Licht als KENNIS.

Dit weten – dat je het Goddelijke ZELF BENT. Dit opeisen van je ware innerlijke kracht als BRONCREATIE. Hiervoor ben je hier gekomen.

In de stilte in jezelf kun je dit als waarheid voelen.

Neem nu de tijd om je open te stellen voor deze energie en dit licht in je en laat het nu tot je spreken.

*****

In je diepste weten, weet je dat je hier kwam voor JEZELF.

Je bent hier niet gekomen om dingen op te lossen. Om dingen te genezen. Om “fouten uit het verleden” goed te maken, of karmische kwesties op te lossen.

Jullie kwamen hier om jullie eigen hogere licht te belichamen in een heerlijke dans van bewuste herinnering!

Het opnieuw samenstellen van het Goddelijke Wezen dat JIJ bent, op een nieuwe en andere manier – hier. In menselijke vorm, en daarmee al het Leven op Aarde in nieuwe expressie brengend: Goddelijke expressie.

Jullie wisten dat jullie niet alleen zouden zijn – dat vele anderen in deze tijd ook zouden komen, klaar en bereid om met jullie te dansen en zich aan te passen aan vreugde en liefde, aan innerlijke vrede en diep bewustzijn van jullie innerlijke kracht en creativiteit.

Het planetaire veld bestaat nu in hoger licht en is in staat ook jullie aanwezigheid daar te ondersteunen – in dit dynamisch uitbreidende, verheffende stralende veld van Innerlijk Licht.

Meer en meer van de vroege aanpassers, die Engelen- en Sterrenwezens, die belichaamde Meesters en Elementalen stellen zich open voor hun innerlijke oproep om te verschuiven naar deze overgangsbandbreedte; een hoger vierde-dimensioneel veld, waarin je in staat bent in en uit opgestegen staten van zijn te bewegen, en een brug te zijn. Voor de mensheid, ja.

Want door dit te doen, acclimatiseer je het collectief aan hoger licht, beetje bij beetje, en maak je het gemakkelijker voor anderen om dit licht in zichzelf te voelen en de natuurlijkheid ervan te ontdekken, de openheid ervan, het gemak waarmee men kan leven en zijn en zijn ZIJNin de Goddelijke Aanwezigheid van het Innerlijke Licht, in ware Eenheid met de Bron.

Maar de belangrijkste reden om deze brug te zijn, is omdat het FUN is. Het is leuk om meer en meer te zijn van wie je werkelijk bent, HIER!

Het is leuk om bewust te verschuiven en te stromen, niet alleen in frequentie, maar in dimensie, in je dagelijkse menselijke leven; door te verschuiven naar verschillende graden van resonantie met je Innerlijke Licht en je te openen voor en te worden tot het Goddelijke Zelf, Mens te zijn en dan deze staat van zijn in je dagelijkse leven te brengen.

Aanwezig zijn als het Goddelijke Zelf, en opgaan in wat je ervaart.

Fuseren met het diner dat je maakt voor je familie of vrienden. Fuseren met het Goddelijke Zelf en opgaan in het schilderij dat je maakt en de verf en het zonlicht dat je kunststudio binnenstroomt en het gevoel van je lichaam – dat wild ruim en krachtig wordt, zich expansief voelt en bijna gilt van vreugde over de diepe en onbeschrijfelijke stroom van vrijheid en liefde terwijl je schildert en creëert!

Je zult je vermogen om in vreugde te zijn moeten vergroten, Geliefden, terwijl je in deze nieuwe mogelijkheden van zijn stroomt!

We zien jullie!

Stel je ook voor dat je samensmelt met de grond onder je voeten terwijl je in je tuin speelt, of praat met de bomen, met wie je ook samensmelt – in je goddelijke ZELFSTAAT van Zijn.

Fusie met degenen van wie je houdt terwijl je naar hen kijkt. Fusie met het huis waar je bent, de lucht en de dingen, en het voelen van de multidimensionale aanwezigheid in alles. ALLES. Alles wat er is en in je is, in levendigheid, in heelheid, in LIEFDE.

Dit is het, Geliefden.

De Goddelijke Wezens zijn, hier.

De Goddelijke Wezens zijn en versmelten met jullie huidige Leven – jullie stralende stroom en flow IN HET ALLES brengen, in alles… jullie veld uitbreiden in het LEVEN, om het veld van Eenheid uit te breiden, zoals de Kosmische Merkabah zich uitbreidt en versmelt in jullie Universum en jullie melkweg en jullie planetaire veld en JIJ, dus ook jij beweegt je naar de wereld waarin je deelneemt en leeft en deze multidimensionale ascenderende UNIVERSUM creëert!

Ieder van jullie wordt een meer expansief Eenheidsveld en doordrenkt de wereld met hoger licht en verankert zich in deze stralende nieuwe gebieden van Opgestegen Wezen en Opgestegen Frequentie.

Het Universele in het Planetaire veld brengen, via expansieve Universele Aanwezigheid. Dat is wat er nu en hierna voor jullie openstaat en dat is wat wij graag met jullie willen delen en wij hopen, nu jullie het gevoeld hebben – want wij weten dat jullie dat hebben, nu jullie deze transmissies hebben ontvangen…

Je zult weten of dit voor jou is.

Vertrouw op jezelf en vertrouw op waar je bent.

En als dit voor jou is en je weet het, verwelkomen we je nu op dit pad van inwijding en vreugdevolle terugkeer, naar een ervaring van Universeel Zijn!

Eenheid leven, als de belichaming van het Goddelijke Zelf als JIJ, in deze staat, die de dynamische en inclusieve uitbreiding en onderdompeling in Innerlijk Licht creëert als een manier van zijn, nu, in de wereld.

Dit is de verankering in het nieuwe octaaf, Geliefden.

En jullie zijn Degene. Jullie zijn Degene, samen met anderen in prachtige samenwerkende gemeenschappen zoals deze, die dit nu in jullie wereld zullen verankeren.

Waar jullie ook zijn, lieve mensen, jullie zijn perfect en alles is goed.

Houd van je levendigheid en houd van je worden.

JIJ maakt hier deel van uit en speelt je rol prachtig. Of het nu hier is aan de voorrand die we beschrijven, of het nadert en de roep ernaar voelt en ernaar toe beweegt. Alles is goed en alles is zoals het zou moeten zijn.

Daar zijn we zeker van.

Laat jezelf LICHT zijn.

Laat jezelf OPEN zijn.

Laat jezelf de VRIJHEID van je wezen aanroepen en claimen.

Samen, beste vrienden, leggen we de basis voor de toekomst van de mensheid en de toekomst van de wereld. Het is echt zo groots en prachtig en vreugdevol.

Zie. De nieuwe dageraad IS hier…

Levend en sprankelend en open en roepend naar jullie…

Roept jullie ALLEMAAL, THUIS.

En we zijn hier bij jullie en we zullen bij jullie zijn als jullie je openstellen voor meer en meer en meer. We zijn IN ALLES MET JE! We houden zoveel van jullie.

En we genieten zo van deze co-creatie met jullie!!!

Jullie zijn gezegende wezens!

En wij zijn jullie oude vrienden en bondgenoten – de Engelen.

En het is onze grote vreugde om op deze manier te dienen.

Ik ben Aartsengel Michael, met Ailia, de Galactische Draken en de Raad van Stralend Licht.

*****

Vrienden,

Blijf hier, in dit nieuwe begrip van het huidige moment, van je wezen… Geniet ervan. Geniet ervan. Laat het diep zinken en als je je geroepen voelt: CLAIM HET NU ALS JE EIGEN LEVEN.

Want dit was en is een transmissie die je hebt opgeroepen om je nu bij te staan. Ontvang het en laat het je vormen!

Laat het je optillen en je aanwezigheid en je bewustzijn verduidelijken.

Wij bieden jullie nu de frequenties aan – de energie en informatie – die jullie nu het meest ten goede komen. Open je en laat het binnenstromen en je vullen. Met liefde en saamhorigheid. Claim het – deze nieuwheid en het uitgestrekte gevoel van mogelijkheden en vreugdevolle uitbreiding die je voelt.

Want je bent altijd vrij om dat te doen.

Het leven is door jullie gemaakt en wij zijn er altijd om te helpen!

Weet dit. En begin, alles, met het uitnodigen van ondersteuning. Je Goddelijke Zelf uitnodigen en geleid worden vanuit dit uitgestrekte en groeiende veld van innerlijk licht!!!

Aartsengel Michaël

Kanaal: Ailia Mira

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org