woensdag 15 februari 2023

Sananda: Wees in het huidige moment ~ James McConnell


Sananda: Wees in het huidige moment

Ik ben Sananda. Ik kom om bij je te zijn op dit moment, deze tijden weer, terwijl er grote verandering over je komt, over je planeet komt, overkomt het collectieve bewustzijn van de mens.

En liefde stroomt voort, stroomt neer uit de hemel. Meer en meer, je merkt dat liefde in de vergelijking komt. Liefde die door zo velen over de hele planeet niet werd begrepen of niet gevoeld, maar nu komt het binnen. Het komt op verschillende manieren en wordt op verschillende manieren getoond. Betoond worden in eenvoudige vriendelijkheid van je broers en zussen, van je buren, van je vrienden, je familie, wat het ook is. Het komt er nu aan. Je kunt het voelen naarmate het meer volledig over de planeet beweegt.


Ja, er is discours, veel discours, veel ongemak, aangezien de tijdlijnen inderdaad zijn verschoven en er steeds meer uit elkaar gaan. Maar maak je daar geen zorgen over. Laat dat je niet tegenhouden. Wees waar je nu bent in het moment, en op elk moment vooruit. Want dat is de sleutel.

Dat is de sleutel om door deze overgang heen te gaan, en om door het ascensieproces te gaan, om jezelf steeds meer in dat moment te vinden, dat moment van liefde – liefde voor jezelf en liefde voor alle anderen om je heen. Dat is de sleutel. De sleutel die de deur naar het hart opent. En wanneer je de deur naar je hart opent, open je de deur voor anderen om zichzelf te vinden, ook om hun eigen sleutel tot hun hart te vinden.

Jij bent de uitdrukking van liefde voor de mensen om je heen. Jij bent het licht. Het stralende licht in de duisternis. En als u toestaat dat dat blijft gebeuren, als u toestaat dat uw goddelijke wil doorgaat...' Niet mijn wil, Vader, maar de uwe zal geschieden.' Als je dat steeds meer volgt, dan ben je precies waar je op een bepaald moment moet zijn. En wanneer je daar op een bepaald moment bent, vind je jezelf volledig en wie je werkelijk bent.

En dat is de uitdrukking waar jullie nu allemaal naar op zoek zijn. Om je volledig te realiseren, niet alleen om het te weten, niet alleen om het te geloven, maar om je volledig te realiseren dat je de uitdrukking van God in jezelf bent, ieder van jullie.

Net zoals ik als Yeshua volledig besefte dat ik op een bepaald moment in mijn leven de uitdrukking was van de Godbron in mij. En toen ik me dat eenmaal realiseerde, kon ik dat verspreiden onder mijn broeders en zusters, onder al degenen om me heen die klaar waren om mijn boodschap te horen. Maar het was niet mijn boodschap, het was de boodschap van mijn Vader die door mij heen kwam.

Net zoals wanneer je dat gevoel van kracht in jezelf vindt en tegen de wereld kunt zeggen: "Ik ben God in mij." Het is de God Bron in mij die de werken doet. En als je dat volledig begrijpt, als je een kan water kunt nemen, net zoals ik deed, en weet dat toen ik het begon in te schenken, het in wijn veranderde, van water in wijn. En ja, dat is inderdaad gebeurd. Maar het gebeurde alleen omdat ik geloofde in het moment dat het zo zou zijn.

En jij kunt hetzelfde doen, wat het ook is. Wat je ook wilt of nodig hebt in je leven, je kunt het aan de wereld verkondigen dat het nu van mij is, als het inderdaad de wil van je Vader is, de wil van je Hoger-God-Zelf, dan zal het zo zijn. Dus. Dat is hoe dit werkt. Zo gebeuren wonderen. Ze gebeuren alleen als je gelooft dat ze zullen zijn.

Dus vertrouw, mijn broeders en zusters, vertrouw op alles in jullie. Vertrouw op de kracht in jezelf om je grootste verlangens in je leven tot stand te brengen. En terwijl je dat doet, zul je merken dat die grootste verlangens werkelijkheid voor je worden. En door dat te doen, zul jij ook degene zijn die naar buiten gaat en het licht verspreidt en het licht deelt. Net zoals je hier kwam om te zijn, heb je je hier vrijwillig voor aangemeld.

En nu is het moment. Het nadert nu heel snel waar je geroepen zult worden, geroepen om je Vaders missie uit te voeren. Die tijd komt nu, waar het alleen zal zijn wanneer jullie jezelf in de hogere trillingsfrequenties bevinden, het hogere bewustzijn binnenin jullie. En dat is de kracht, de kracht van liefde die nu, op dit moment, door je heen stroomt.

En wanneer je de behoefte voelt om die kracht in jezelf te vinden, vraag het dan gewoon. 'Vraag en u zult ontvangen; zoek en gij zult vinden; klop en u zal worden opengedaan.” Omdat jij de Goddelijke Bron in jezelf bent die je dagelijks leven leidt. En hoe meer u dat gelooft, hoe meer het ook zo zal zijn.

Vertrouw op jezelf. Vertrouw op je medeburen om je heen, je broeders en zusters. Het zijn allemaal broers en zussen. Wees vriendelijk, wees zachtaardig, wees aardig voor hen, wees liefdevol, precies zoals je jezelf zou willen.

Ik ben Sananda en ik laat je nu achter in vrede, liefde en eenheid. Maar weet dat ik, en vele anderen van je broeders en zusters die je van bovenaf begeleiden, altijd hier zijn om bij je te zijn wanneer je ons aanroept.