zaterdag 25 februari 2023

Gekopieerd van Ashley Nicole


Gekopieerd van Ashley Nicole
Hier vindt je de symptomen die je zal herkennen, maag, misselijk, rugpijn, etc.

Goedemorgen
aan jullie allemaal! Laten we het hebben over alle absoluut GEWELDIGE dingen die nu energetisch gebeuren!! Al de afgelopen dagen heb ik kunnen zien en bevestigen dat onze Merkaba-voertuigen volledig online en functioneel zijn! (Ik heb gisteren tijdens mijn meditatie een flink ritje gemaakt in de mijne en dat was een mooie ervaring)!

Ten tweede zijn je regenboog lichtlichamen
helder overal stralen om je heen volledig online en verankeren in de verschuiving en hemelvaart. Dit is te zien tijdens je meditaties nu wanneer je je lichaam in het nu ziet.

Ten derde, zoals ik al zei in mijn eerdere posts over de samensmelting/ineenstorting van de tijdlijnen die de laatste week echt online komen omdat je waarschijnlijk een glimp van je andere incarnaties/fractale delen in hun leven krijgt terwijl jullie allemaal samensmelten in je droomtoestand of zelfs tijdens meditaties op dit moment.

Het ascentieproces is niet alleen je fractale deel hier opstijgen maar alle delen en ze samensmelten terwijl je hogere zelf ook daalt zodat wanneer de verschuiving zich voordoet jullie allemaal één zijn met al je kennis en herinneringen van alles wat was en zal zijn.

Onthoud dat jullie fractale delen/incarnaties allemaal gebeuren in het nu ondanks de lineaire tijdlijn die we ze toewijzen in onze 3D. Driehoekige portalen zijn actief en gaan open.

Deze week was er een voor in de boeken! De energieën die er doorheen komen zijn enorm en wat je ziet op grafieken en grafieken begint niet eens de intensiteit weer te geven van wat hier echt is!

Symptomen variëren op dit moment van lichaams-/extremiteitspijn, pijn in oor/tanden/kaak (dit kan voelen als verstandskiezen verschuiving), keelchakra ongemak, strakheid of pijn, duizeligheid, gevoel van lage bloedsuiker, sacraal ongemak in de vorm van kramp of misselijkheid.

Ik kan je niet eens vertellen hoe opwindend het is om dit allemaal te zien gebeuren en daadwerkelijk te zien gebeuren omdat ieder van jullie elke dag wakker wordt en aan het werk gaat!! Je doet verdorie het ding zelfs als je zin hebt om de handdoek in de ring te gooien!!! De vruchten van je arbeid zijn hier!!