zondag 26 februari 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul



De energie van dit moment

De aarde wordt flink voorzien van energie. Het licht stroomt in hoog tempo binnen.
Dan is het hard werken voor het menselijk lichaam. Alles staat onder een sterke invloed van binnenstromend licht. Wij transformeren daardoor in een verhoogd tempo.

Ons fysieke lichaam moet het maar bij zien te houden. Probeer je eraan over te geven. Is lang niet altijd gemakkelijk. Zoek je eigen stiltes dat zijn de momenten waarin je jezelf het beste naar je nieuwe balans kunt brengen. Hou niet vast aan oude gewoonten. Die passen niet meer en dat gaat schuren.

Ja alles is aan het veranderen. Probeer in stilte jezelf te observeren en voel waar je aandacht naar toe getrokken wordt. Zet daar extra (gevisualiseerd) licht op en je zal merken dat het gaat verzachten. Ga niet in strijd met je lichaam, maar omarm het in liefde. Zie het als je kind dat het moeilijk heeft en om je steun en ondersteuning vraagt. Alles is verbonden, alles is liefde.

Zonnewindsnelheid: 454,8 km/sec
Instroom fotonen energie hoog; dichtheid: 23,01 protonen/cm 3

---> Fotonen energie versterkt zowel jouw angsten als jouw liefde. Het drijft letterlijk dwars door jou heen. Als het binnen komt, kan een persoon zich geweldig voelen. Dat is het voordeel. Het nadeel is dat het jouw angsten ook kan versterken en jij je ook wat depressief kunt gaan voelen. Laat dit je niet weerhouden. De sleutel tot effectief werken met fotonen energie is om in jouw vertrouwen en jouw passie te blijven.

Omstreeks 1970 werd wetenschappelijk aangetoond dat licht dat via onze ogen binnenkomt zowel visuele als non-visuele functies heeft. Onze ogen zetten lichtgolven om in elektrische impulsen. Impulsen die enerzijds via de zenuwen naar de visuele cortex worden geleid om beelden te construeren en anderzijds naar de hypothalamus, het belangrijkste regulatiecentrum in onze hersenen, om vitale lichaamsfuncties te stimuleren.

De hypothalamus reguleert in samenwerking met de hypofyse en epifyse via het zenuwstelsel en hormoonstelsel alle leven voorwaardelijke lichaamsfuncties. Deze homeostatische processen worden door de hypothalamus gecontroleerd en gereguleerd: de ademhaling, de circulatie, de voedsel- en vochtopname, de spijsvertering,
de lichaamstemperatuur, het metabolisme, groei en voortplanting, plus het dag- en nachtritme met hiermee samenhangende biologische ritmen.

Pat Donworth
Vergeet niet dat wanneer zonneactiviteit ingetogen is, de "ramen en deuren" van de atmosfeer van de aarde worden geopend (minder beschermd door de buffercocon van de zonnemagnetica). En terwijl het magnetische veld van de aarde ons vrij veilig blijft houden, kunnen kosmische, intergalactische en galactische deeltjes en golven gemakkelijker het aardveld binnendringen.

Er zijn ook de altijd aanwezige "donkere (of" onzichtbare ") energieën" die we niet direct kunnen zien of meten. Dus, hoewel het SR-veld stil kan zijn en geomagnetics stil.en stil weer in de zon quiet, is er VEEL hoog-vibrerende, lichtlichaam-activerende, Love-transformerende activiteit mogelijk onder de radar en dat is heel goed voelbaar en heeft zijn effect op ons.

Zonnevlek AR3234 heeft een delta-klasse magnetisch veld dat energie herbergt voor X-klasse zonnevlammen.

---> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Planetaire K-index/ zonnestormen
Nu: Kp= 3,33 stil
24 uur max: Kp= 3,33 stil