dinsdag 28 februari 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 28 februari 2023 – Er komt meer binnen! – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 28 februari 2023 – Er komt meer binnen!
– Door Dr. Schavi M. Ali

In de ochtenduren van de laatste dag van februari 2023 zijn de zonnewinden enigszins afgenomen, maar ze zijn nog steeds hoog met een snelheid van "606" km/s. Gisteren waren ze meer dan "800" km/s.
Geomagnetische bestorming bereikte alle drie de niveaus: "G1", "G2" en "G3" terwijl twee krachtige CME's ("Coronal Mass Ejections") onze planeet troffen. Zonnevlammen bevinden zich in het lagere "C-klasse" bereik ("C2", "C3"), maar onze zon herbergt nog steeds energie voor de sterkste fakkels - "X-klasse".
Er zijn de afgelopen 24 uur 104 aardbevingen geweest, maar geen enkele tot nu toe boven de "5,5" magnitude.
Aarde/Gaia weergalmt van alle kosmische gebeurtenissen die zich de afgelopen dagen hebben voorgedaan en zet zich schrap voor krachtigere energieën om aan te komen als inderdaad de sterkere "M-Klasse" fakkels opnieuw beginnen en mogelijk nog "X-Klasse".

Dit komt omdat de magnetosfeer van onze planeet is omhuld (zoals al vele weken het geval is) in plasmadeeltjes onder hoge druk waarvan een groot deel zeer ioniserend is (doordringend, veranderend, veranderend, omzettend) en afkomstig van buiten ons zonnestelsel.

De KP Index bevindt zich op “Storm”-niveau.

Er zullen dus waarschijnlijk meer krachtige kosmische krachten binnenkomen, vooral omdat de maand maart over enkele uren arriveert en vol zit met veel planetaire gebeurtenissen.