zondag 26 februari 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 25 februari 2023 – Proton Surge! – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 25 februari 2023 – Proton Surge!
– Door Dr. Schavi M. Ali

Nu we het weekend ingaan, vroeg op zaterdag 25-02-2023, heeft onze zon een "M.1-Klasse" zonnevlam ontploft en worden "X-Klasse" fakkels gekoesterd.
De Coronal Mass Ejections (CME's) die een paar dagen geleden werden losgelaten toen andere "M-Klasse" affakkelgebeurtenissen plaatsvonden, dragen positieve protonen waarvan NASA zegt dat ze met de snelheid van het licht naar de polen van onze planeet bewegen, en zoals als gevolg hiervan kunnen vliegtuigen hun radiovermogen verliezen vanwege deze sterke ionisatie wanneer ze proberen te communiceren met grondpersoneel.

"Ionisatie" is een doordringende, storende soort straling. Het kan elke materiële vorm binnendringen (bijvoorbeeld gebouwen, vliegtuigen) en ook het menselijk lichaam.

Het heeft een ontwrichtend effect. Het is het soort dat ook wordt ontvangen tijdens medische röntgenfoto's, en daarom dragen technici een loden vest en gaan ze snel achter een beschermend scherm staan ​​voordat ze op de knop drukken terwijl de patiënt de straling ontvangt.

Zo heeft de wetenschap lang geleden geleerd hoe ze dit soort straling kan gebruiken, zodat ze in het menselijk lichaam kunnen kijken.
Positieve protonen kunnen echter cellen, weefsels en organen beschadigen. Het wordt daarom het beste vermeden.

Als iemand erop staat om door te gaan en een dergelijke procedure toe te staan, zou dat maar eens in de vijf jaar moeten gebeuren - niet consequent bij elk bezoek aan een andere arts, wat zou kunnen voorkomen wanneer mensen regelmatig verschillende artsen zien, omdat elke arts zijn of haar eigen x wil. straalgrafieken op patiënten.

Veel artsen willen dat hun patiënten vrij regelmatig röntgenfoto's krijgen.
De positieve protonen kunnen onze planeet binnenkomen vanwege de ongeveer 20 procent uitputting van de beschermende magnetosfeer van onze planeet, en dus komen dit soort protonen voornamelijk van buiten ons zonnestelsel door het "gat" in de magnetosfeer.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de volgende stenen (die lood bevatten [maar ook verschillende geneeskrachtige stoffen hebben]) bescherming bieden aan het menselijk lichaam door een schild rond het auraveld van het fysieke voertuig te creëren, waardoor stralingionisatie wordt voorkomen.

Dit zijn: AMBER, AMAZONIET, ZWARTE TOERMALIJN, HEMATIET, PYRIET en SHUNGITE.
Een of twee hiervan moeten dagelijks als ketting of armband worden gedragen.
Hangers werken ook, maar ze moeten groot zijn en dus niet klein.
Ringen werken ook; maar nogmaals, het moeten vrij grote stenen zijn.
Alles (of persoon) binnen een meter van het auraveld kan een effect op iemand hebben.
Dit komt omdat het auraveld van veel mensen enigszins uitgeput is (en dus "gaten" heeft) als gevolg van stress, voedsel van slechte kwaliteit, de giftige atmosfeer en andere factoren.

Zonnewinden zijn ook verhoogd (meer dan 400 km/s), en dit zorgt er ook voor dat de fakkels en CME's ver in ons zonnestelsel en onze planeet kunnen opstijgen.

Zoals altijd ter herinnering wordt gegeven, wanneer zonne- en maan-energetica optreden of binnenkort aankomen (Nieuwe Manen, Volle Manen, Equinoxen, Zonnewendes, Eclipsen, enz.), hebben kosmische energetica de neiging om te worden verhoogd.

Deze staan ​​bekend als "Galactic Activation Portals" (GAP's).