zondag 26 februari 2023

H.A.A.R.P.



H.A.A.R.P.

Dit is een acroniem en staat voor High Frequency Active Auroral Research Program.

▪️H.A.A.R.P. technologie kan het weer beïnvloeden, aardbevingen veroorzaken, elektronische communicatie verstoren en de hersengolven van mensen beïnvloeden.
▪️H.A.A.R.P. is een zeer geheim militair programma.
▪️H.A.A.R.P. is ongeveer 100 jaar geleden uitgevonden door Nicola Tesla.
▪️H.A.A.R.P. werkt door radiogolven de ionosfeer in te sturen om de jetstream te verplaatsen en de weersomstandigheden te beïnvloeden. Wanneer deze radiogolven in de aarde worden gericht, kunnen ze aardbevingen veroorzaken.
▪️H.A.A.R.P. projecteert stralen ofwel in de atmosfeer om wolken of de jetstream te verplaatsen en zo een droogte in het ene gebied en/of in een ander gebied te veroorzaken, of ze worden in de aarde gegooid en veroorzaken schokken die een aardbeving kunnen veroorzaken. Gebieden waar al foutzones zijn, zijn bijzonder kwetsbaar.
▪️H.A.A.R.P. is praktisch onzichtbaar.
▪️H.A.A.R.P. kan mensen doen geloven dat ze stemmen horen, het kan hun humeur beïnvloeden en het kan ook agressieve delen van de bevolking onschadelijk maken.
▪️H.A.A.R.P. kan door de ionosfeer te verwarmen gaten laten ontstaan in de ionosfeer waardoor schadelijke straling de aarde vanuit de zon bereikt.