maandag 27 februari 2023

Korte update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte update

***RIEMEN VAST*****STERKE STORM!!!

Sterke geomagnetische storm G3!
Geobserveerde Kp: 7
Waarde bereikt: 08:02 UTC

Het magnetisch veld van de aarde galmt van de impact van een CME op 26 februari. De komst bracht een windvlaag van zonnewind die sneller dan 700 km / s waaide en veroorzaakte een G2-klasse (Gematigde) geomagnetische storm.

EEN ANDERE CME KOMT ERAAN: Zoals voorspeld, trof een CME het magnetisch veld van de aarde op 26 februari (1925 UTC), waardoor een G2-klasse geomagnetische storm ontstond. Een andere CME volgt op de voet. Een tweede impact in evenveel dagen zou de aanhoudende stormen kunnen intensiveren tot categorie G3 (Sterk) op 27-28 februari.
Zonnewindsnelheid
: 587.3 km/sec
dichtheid: 16.99 protonen/cm3
Bron; www. Spaceweather.com

***Krachtige turbulentie in onze aura, we worden flink uitgeschud, geeft verhoogd onrust, hoogspanning, uitputting, pijnlijke lyfeklieren tgv vele ontgiftingen, gevoelige borsten, steken midden op de borst, depressie, pijn, vele triggers, druk op de nervus vagus, maag onder druk, druk op de hele wervelkolom route, schedel en skelet, gevoel van het padje te zijn, hoofd vol met nare pijnlijke gedachten en herinneringen, overbelaste zenuwstelsel en spijsvertering, misselijk, dizzy, vol hoofd, pijnlijk, moeite met aarden, heupen en benen, veel dorst, grieperig, onderlichaamgevoel van vastzitten alsof het vastgedraaid zit,, emotioneel, verdrietig, ijzige kou, koude rillingen, schudden, beven tgv uitschudden van de karma stamboom van de vele generaties, wazig***
Ook dieren voelen dit sterk aan!