maandag 27 februari 2023

Nieuwsbrief Brenda Hoffman


Nieuwsbrief Brenda Hoffman

Geliefden,
Je kunt je je toekomst niet voorstellen en je heden is niet precies wat je hoopte. Dit zorgt ervoor dat je je zorgen maakt dat wat je nu hebt alles is wat er is - woede, angst en angst. En degenen die het dichtst bij je staan, lijken niet meer zo dichtbij. Je voelt je geïsoleerd en alleen – en vooral uitgeput. Angsten die velen van jullie stilletjes meemaken.
Je leven is niet vrolijk of leuk. Het is gewoon hetzelfde oude met de extra angst dat dit alles is wat er is.
Je voelt misschien dat er iets in je gebeurt, maar dat iets lijkt geen vreugde, nieuwe gedachten of acties te produceren. Je verveelt je en bent bang. Alles wat je maanden of jaren hebt opgeofferd, lijkt niet alsof het iets voortbrengt dat we van de universums hebben geprofeteerd.
Sommigen van jullie bewegen meer - met minder verbindingen, alsof ze deel uitmaken van je hart. Anderen van jullie gaan door met je isolement met een beetje jaloezie op degenen die het aandurven om met elkaar om te gaan.
Je 3D-vrienden en familieleden voelen zich niet langer goed. En degenen aan wie je gehecht bent geraakt sinds het begin van je transitie, voelen zich onbereikbaar. Het is een eenzame tijd.
Deze fase zal van korte duur zijn, zoals het geval is in het grijze begin van de lente - totdat de boomknoppen zich openen tot schitterend groen en de bloemen weer dansen.
Wij van de Universums willen dat je weet dat je lente op tijd is. Deze tussenfase zal van korte duur zijn. Maar net zoals je je niet kunt voorstellen dat groen gras, kleurrijke bloemen en boombladeren binnen enkele dagen zullen verschijnen, is het onmogelijk je voor te stellen hoe je leven binnen enkele dagen levendig zal worden.
Sta deze fase toe om je de innerlijke kracht te geven die je nodig hebt voor je nieuwe leven. Ook al zal je nieuwe leven levendig zijn, net zoals de lente voor de aarde is, er zijn stukjes die je moet herzien en weggooien.
U wilt massaal niet langer enkele stukken behouden waarvan u aanvankelijk dacht dat ze acceptabel voor u zouden zijn om vreugde te bereiken in uw nieuwe wereld. Je hebt besloten om met een schone lei in deze nieuwe wereld te leven - net als iedereen die overstapt voorbij 3D.
Je ruimt dus meer op dan je voor mogelijk hield voordat je in dit leven de aarde betrad. Je hebt besloten dat een leven van net genoeg niet genoeg is, gezien de voortdurende expertise die wordt geboden door meerdere Universele elementen en jouw voltooiing van het schijnbaar onmogelijke doel om de aarde en jezelf in één leven te helpen veranderen.
Je hebt besloten om voor het goud te gaan.
Dus het is dat je meer aan het afwerpen bent dan je voor mogelijk had gehouden in één leven, inclusief dat wat zo diep verborgen was dat je niet wist dat het in je zat – bewust of onbewust.
Die laatste gedachte lijkt natuurlijk onmogelijk. Ook al was een volledige opruiming niet nodig om je nieuwe leven te creëren, je leven zal er juist meer van gaan sprankelen.
Zoals het geval was tijdens je overgang, blijf je jezelf en anderen verrassen met je uithoudingsvermogen, toewijding en vermogen om het nieuwe te accepteren.
Deze nieuwe jij is een dynamisch, door innerlijke kracht gedreven wezen dat de universums zal verbluffen zodra je van dit enigszins bewolkte einde van de winter naar je sprankelende lente gaat.
In de tussentijd zullen degenen die niet in je nieuwe uitstraling willen zijn, wegglippen.
Je wordt jezelf in al je glorie - sneller dan je je kunt voorstellen, maar niet zo snel als aanvankelijk werd voorspeld, omdat je verder gaat dan wat jij of wij van de Universa verwachtten dat mogelijk is in één leven. Een opruiming die je brein en je fysieke wezen vertroebelt terwijl leven na leven van angst en pijn aan de kant wordt geschoven.
Je bent veel krachtiger en glorieuzer dan je beseft – vooral tijdens deze vroege grijze lente. Sta jezelf toe om zonder angst of angst van je af te schudden wat je wenst, want je hebt je nieuwe doel hier en nu haalbaar verklaard. En zo is het. Zo zal het zijn. Amen.