zaterdag 25 februari 2023

Geschreven door Ascension LightWorkers


Aan de Ascension Lightwerker en Starseed Soul Collective.

Je bent in de flow terwijl lagen van karma die je neer hielden loslaten. In plaats van te beoordelen hoe het universum dit doet, geef je er aan over. Een seizoen van groei staat op het punt te beginnen waar je wijzer bent.

Je wordt geplaatst in een zeer stabiele en overvloedige levensstijl die je kunt beschermen tegen externe energieën die vroeger wegkwamen met het nemen van wat bij jou hoort.
Je hebt bewezen dat je een uitgebalanceerd en stabiel huis voor jou en je gezin kunt behouden. Grijp deze mooie kans, met alles wat je aan het herstellen bent en herstellen bent, om je nieuwe leven te beginnen met je geliefden.

Je bent een soeverein wezen maar je moet jezelf activeren en afstemmen op die frequentie. Anders kun en word je verstrikt in verhaallijnen van andere mensen, energievelden en allerlei dingen. Je maakt de ruimte binnenin vrij en opent je in meer capaciteit zodat je de sprong van Geloof in je eigen leven kunt wagen.

De wereld lijkt niet alleen donkerder, ze is er altijd geweest en nu wordt ze blootgelegd en ontgiftend. De duisternis die je ziet staat voor de gifstoffen die de collectieve psyche van de mensheid verlammen.

Je ziet het alleen maar omdat het eruit gehaald wordt.
Je hartgecentreerde aanwezigheid is de remedie, blijf alsjeblieft stralen.

Alle stijgende sterrenzaadzielen zijn momenteel in een periode van intense spirituele transformatie.

Je hebt misschien de veranderingen opgemerkt die deze transformatie in je veroorzaakt, nu ons zesde chakra en centraal zenuwstelsel worden beïnvloed, dit kan een grotere verbinding creëren met je hogere zelfbewustzijn en een helderder begrip brengen op je Ascentiepad.

De recente zonne- en zonactiviteit is ongelooflijk versterkt en activeert ons in de diepere structuren op kernniveau. De positieve energie van de DNA-upgrades verwijdert de restanten van de oude energie die niet langer ondersteunend is, blijft voor altijd als oude energie hier dat het ooit was.

Je hebt misschien ook innerlijke diepere innerlijke onrust en uitdagingen gevoeld die je ertoe hebben aangezet bewuster en bewuster te worden. Je hebt misschien die gevoelens van innerlijke onrust, ongemak en onrust opgemerkt dit geeft aan dat je in je diepere zelfkracht begint te stappen.

Het is een sterk teken dat je geactiveerd wordt
om voorbij en verder te gaan dan wat je altijd al hebt geweten, en volledig los te laten wat je niet meer dient.

In deze tijd van transformatie is het belangrijk om je bewust te zijn van de fysieke en emotionele sensaties die gepaard gaan met aanpassing aan de hogere frequenties van het Universum. Om te helpen bij het proces van de integratie . Het is belangrijk om je zelfzorg te blijven beoefenen zoals rusten wanneer nodig, mediteren, tijd doorbrengen in de natuur dit is een sterke aurische veldstabilisator en genieten in andere activiteiten die zelfzorg inspireert.

Dit zal je ook helpen om te aarden en geaard te blijven terwijl je een extreem diepgaande transformatie ervaart. Dit is om je energetisch voor te bereiden op de volgende maand maart, aangezien je grote upgrades van je DNA Blueprint zult ervaren en ontvangen, deze herkalibratie die nu in je plaats vindt, is om je vibratievol op lijn te brengen in je nieuw gevonden Bewuste bewustzijn van jezelf.

In liefdevolle en toegewijde lichtwerker service
Geschreven door Ascension LightWorkers