zondag 26 februari 2023

De laatste stap in elke release is de moeilijkste ~ Jennifer Hoffman


De laatste stap in elke release is de moeilijkste. Hier moeten we accepteren dat we gefaald hebben, we konden niet bereiken wat we wilden, we maakten ons doel niet.

Maar er was geen doel, er is geen mislukking, en er is niets te bereiken behalve acceptatie en loslaten.

We zijn een geschenk van licht, geen kracht tegen duisternis.
Het geschenk moet onvoorwaardelijk zijn, vrij en zonder verwachtingen gegeven worden.
Verwachtingen zijn een van de pijlers van onze karmische cycli, zielscontracten en de reden waarom we zo hard werken om transformatie te creëren.

De reis is onze eigen gave van heling, om te beseffen dat we compleet zijn wanneer we beseffen dat we alles hebben gedaan wat we konden.

Het geschenk van sluiting wanneer we zegevierend weg kunnen lopen, niet verslagen, in vrede, niet in strijd zijn, en met een gevoel van prestatie omdat we het licht naar iemand hebben uitgestippeld en uiteindelijk tot het begrip kwamen dat ze liever hun eigen duisternis hebben.

We zijn vrij.
Karmische pilaren zijn de CORE van onze pijn en lijden en geloven dat we de duisternis van anderen moeten vasthouden zodat ze het licht kunnen accepteren is een manier waarop we onszelf in energiegevangenissen stoppen en denken dat er maar één uitweg is.

Schijn op en weet dat je licht schijnt voor degenen die het willen, het kunnen zien en klaar zijn om het te beschouwen als een alternatief voor hun duisternis.