maandag 27 februari 2023

De krachtige zonnestorm van deze voormiddag ~ Fran Tielemans

foto poollicht in Nederland 26 febr 2023

De krachtige zonnestorm van deze voormiddag (de krachtigste in vele jaren - misschien zien we poollicht vanavond/vannacht!) zet meteen de toon voor de komende weken. Vooruit, vernieuwing, verhoging van je bewustzijn - niemand kan er nog omheen.

Stilaan trekt de sterke afwerkingsgolf (vol afsluiting, conclusie, emotie, afscheid) van februari weg, en rolt de nieuwe golf van maart al stevig binnen.

Werk je méé met deze energieën, dan heb je in de afgelopen weken veel meer helderheid gekregen van waar je staat, vanwaar je bent gekomen, en hoe je het (niet meer) wil. Je hebt veel opgeruimd, ingezien, en begint stilaan de krijtlijnen te zien van jouw pad de komende tijd.

Je voelt veel mensen wegdrijven van je, maar ergens voel je ook een hele nieuwe groep naderen. Deze overgang tussen beide kan wat akelig aanvoelen, maar wanneer je dagelijks de tijd neemt voor auraschoonmaak, stilte en aflijning, dan voel je die verbinding al, dan wéét je dat jij en zovele anderen ergens in elkaars buurt (vanuit het hart of letterlijk al ergens dichtbij) lopen, op een gelijkaardige weg, en dat kan je troost en rust geven.

En veel goede moed en zelfs blijheid en opwinding voor de maand die eraan komt, vol beweging en een nog duidelijker shift, in je eigen leven, job, relaties en groepen. Steeds duidelijker dienen zich keuzes aan, en steeds meer besef tussen wat en wie je kiest, steeds duidelijker voel je het energieveld aan van wat en wie op je af komt, en daardoor kan je steeds meer jouw koers bepalen en je eigen weerstanden om te blijven hangen in twijfel en onwil overwinnen. Hoera.