zaterdag 25 februari 2023

De energie van dit moment (ochtend) Martha Krul


De energie van dit moment

Het lijkt erop dat er bij de registratie van de Schumann resonantie weer een black out is.
Ook op een andere (VS) site zag ik een melding dat ze al 48 uur zonder stroom zitten en niets kunnen doen. Tekens......

Vandaag de Tarotkaart De Toren. Ook de Maya kaart sluit erop aan, zoals iedere keer. Er zitten grote veranderingen in de lucht. Je kan het voelen. Het is alle zeilen bijzetten. Doe vooral leuke dingen. Zing, dans, stamp op de grond (aarden), pak een drum en voel die lage tonen door je heen gaan. Het werkt. Maak een wandeling in de natuur en je zal gezuiverd worden. Alles is verbonden.

---> De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Gisterenavond nog even een krachtige zonnevlam en ook vandaag kunnen wij zonnevlammen verwachten. Zonnevlek AR3234 heeft een delta-klasse magnetisch veld dat energie herbergt voor X-klasse zonnevlammen. https://spaceweather.com/

---->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Zonnewindsnelheid: 413,4 km/sec - dus weer lager dan gisteren
Instroom fotonen energie - laag :dichtheid: 3,13 protonen/cm 3
Planetaire K-index - zonnestormen
Nu: Kp= 0,67 stil
24 uur max: Kp= 1,67 stil