zaterdag 25 februari 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 24-2 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 24-2: M-Klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAM ALERT, milde Schumannresonantie en gat corona aarde gericht.

HOGE ZONNEVLAMMEN
In de avond M-Klasse zonnevlammen met rond 18:00 M-1.2 en 21:30 uur een hoge M-3.73. Kans op hoge M-Klasse zonnevlammen 50% en X-klasse 10%. Dus er is een GROTE ZONNEVLAM ALERT. De komende dagen zijn er ook hoge zonnevlammen. (+1 E.tijd.)(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: dus pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.)

GAT CORONA AARDE GERICHT
Er staat een groot gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. (Symptomen: harde ruis/fluittonen in oren en hoofd.)

ZONNEWIND MILD
Verder is de zonnewind gezakt naar bijna normale waarde. Mogelijk vanaf zaterdag weer elektronenstorm (hoge elektrische energie).

SCHUMANNRESONANTIE MILD
Er was een milde gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit (SR) tussen 10:30 en 20:00 uur, met rond 16:30 uur de hoogste intensiteit rond 35 amplitude.
(Symptomen mild tot gemiddeld: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er vandaag wel, met M-klasse zonnevlammen. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was gedeeltelijk, dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Inzicht in de huidige innerlijke processen: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke.../

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com