maandag 27 februari 2023

Ik vermoed dat we allemaal op de een of andere manier wel voelen dat er in energie veel gebeurt ~ Lea van der Eem


Ik vermoed dat we allemaal op de een of andere manier wel voelen dat er in energie veel gebeurt. Het voelt intens, het is veel en het gaat diep.
Zoals ik het ervaar worden heel oude angstlagen en daarbij hoe je vanuit het oude ego op deze angst reageert, in het licht gezet. Alles wat je nog doet vanuit dit ego-bewustzijn (angst, schaamte, schuld, pijn) wil in het licht komen, zichtbaar worden. Hierdoor verliest het oude ego macht en krijgt een andere plek, functie. Dit proces kan heel vreemd en oncomfortabel aanvoelen in je lichaam. Tegelijkertijd met dat het oude inkrimpt, stroomt er veel licht naar binnen.
Er wordt gevraagd om je te openen voor een zo licht en ruim mogelijk bewustzijnsperspectief.
Waar het oude ego de neiging heeft om te oordelen, niet willen voelen, weerstand bieden, strijden, word je vanuit dit ruimere bewustzijn uitgenodigd om je over te geven aan wat licht voelt en wat er vanuit dit licht door jou heen wil gebeuren, terwijl je volop aanwezig bent met jouw bewustzijn in je lichaam
Er zijn veel perspectieven op de verschuivingen die nu plaatsvinden. Ieder mens heeft een uniek perspectief en dat perspectief kan veranderen en verruimen door de ervaringen die je opdoet.
Ik wil graag delen wat er tijdens de lichtactivatie voor het hart van afgelopen dinsdag aan inzicht werd geboden. Wat wij hier doen en ervaren kan samen hangen met iets van lang en diep terug en de hulp die aanwezig is reikt ver.
We zijn met zoveel meer verbonden dan je misschien bewust bent...
Tijdens de lichtactivatie werd inzichtelijk gemaakt dat de pijn en spanning rond het hart, die veel mensen de afgelopen weken hebben gevoeld, samenhangen met een angst - schuldgevoel dat is ontstaan ten tijde van Atlantis en dat nu nog als bedekkende lagen rond je hartcentrum kan liggen.
Er werd uitgelegd dat ook de ervaring van Atlantis, zoals alle ervaringen, een leerervaring was, zonder hierbij te denken in goed of fout. Een leerervaring van wat er kan gebeuren als je je lichtkracht en energetische vermogens aanwendt, zonder dit vanuit het hart te laten komen.
In deze tijd zijn we aan het leren te creëren vanuit harts-bewustzijn. Om dieper toegang te krijgen tot dit bewustzijn, zijn er bedekkende lagen die verder geopend kunnen worden.
We zijn hierin niet alleen en er is veel hulp beschikbaar, als je je openstelt en vraagt om de hulp die voor jou goed voelt. Tijdens de lichtactivatie kwam er hulp van Sirius-energie die begeleidde bij het openen van die lagen rondom het hart-centrum, liet voelen hoe Sirius-harts-bewustzijn voelt en ons hielp dit bewustzijn via ons lijf op aarde te brengen...
Meer over de ervaringen in Atlantis, dat al je ervaringen leerervaringen zijn zonder goed of fout en over hoe het harts-bewustzijn van Sirius aanvoelt, kan je lezen in de nieuwsbrief.

Lea