maandag 27 februari 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG LAAT 26-2 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG LAAT 26-2: Pittige zeer hoge zonnestorm, je hoort de deeltjes razen. Het begon rond 20:00 uur met kp-5 tegen kp-6 aan (kp-5,67) zonnestorm. Tussen 22:00 en 22:30 zelfs tegen kp-7 aan(kp-6,67). Dat is een zeer hoge zonnestorm. De zonnewind snelheid steeg vanaf 23:00 uur verder naar 660 km/sec. Dat is ook flink hoog en dat voel je wel met symptomen zoals bijvoorbeeld spierpijn. Het is echt bizar hoe snel de plasma van de grote CME hier is aangekomen.

(Symptomen: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig, kp-6 heftig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz.

Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en ook de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)

Lees op de website waarom deze zonnevlammen van afgelopen weekend en de zonnestorm heftig voelen dan normaal. En ook over de impact van de grote zonnevlam van afgelopen zaterdag 25-2. Lees meer op de website... https://inzichten.com/elektromagnetische-update-za-25-2.../

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com