zaterdag 25 februari 2023

`Er komt deze week behoorlijk wat goed nieuws uit Amerika zaterdag, 25 februari 2023

Er komt deze week behoorlijk wat goed nieuws uit Amerika


 de aanhouder wint Eerst begint het te druppelen en dan worden de druppels steeds groter en voordat je het weet gaan de hemelsluizen open.

Daar begint het nu een klein beetje op te lijken met het nieuws dat nu naar buiten komt.



Temidden van de stroom slecht nieuws waarmee we dagelijks worden overspoeld zijn er gelukkig ook berichten die je als goed nieuws kunt beschouwen.

Vandaag aandacht voor een aantal van die berichten uit Amerika.

Wat nu steeds meer duidelijk begint te worden is dat de vaccinatieschade veroorzaakt door de 'veilige en effectieve' coronavaccins niet langer onder het tapijt geveegd kan worden.

De reden is dat er steeds meer wetenschappelijke onderzoeken komen die klip en klaar korte metten maken met die veiligheid van de experimentele spuiten.

Zoals te zien in de volgende clip van Fox News waarin Dr. James Thorp de schokkende resultaten bekend maakt van een wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen van de 'vaccins' op de voorplantingsorganen.

Niet allen zijn de cijfers van Dr. Thorp schokkend, ook vertelt hij dat de resultaten van dit onderzoek binnenkort zullen worden gepubliceerd in een gerenommeerd wetenschappijk tijdschrift. 

Dat bekent dan weer dat ook de mainstreamwereld dit soort resultaten te zien zal krijgen en de tijd steeds dichterbij komt waarbij ook het nog slapende deel van de bevolking duidelijk zal worden wat de werkelijke gevolgen zijn van de coronaprikken.

Nu is het feit dat er zoveel gevallen zijn van vaccinatieschade natuurlijk geen goed nieuws, maar wel het feit dat het nu steeds meer mainstream wordt.

Een tweede goed nieuws bericht uit Amerika is dat de staat Tennessee een eind maakt aan de vele dragshows.

Tennessee verbiedt als eerste Amerikaanse staat dragshows in het openbaar. De conservatieve Republikeinen daar zeggen dat ze met de drastische maatregel de jeugd willen beschermen.

De Republikeinse meerderheid in het parlement van Tennessee nam een wetsvoorstel aan dat draguitvoeringen aan banden legt, met straffen tot 6 jaar cel. De staat neemt daarmee het voortouw bij de door de Republikeinen geleide poging om drag in minstens vijftien staten te beperken.

Wij schreven een aantal jaren geleden het volgende:

Alles wat tot voor kort nog als normaal en waardevol werd beschouwd is inmiddels verleden tijd geworden. De mensheid wordt overspoeld door porno, seksuele "bevrijding", homoseksualiteit en ontelbare nieuwe geslachten (genders).

Het gezin wat ooit de hoeksteen van de samenleving was, bestaat nog nauwelijks en kinderen groeien op in een dystopische wereld waarin ze geforceerd op jonge leeftijd met allerlei seksvoorlichting te maken krijgen en waarin ze niet meer weten of ze nu een jongetje of een meisje zijn of iets daartussen in. 

Tot zover het eerdere artikel.

Langzaam maar zeker begint men op steeds meer plaatsen genoeg te krijgen van de vernietiging van onze maatschappij en de daarbij behorende normen en waarden.

Als dit zich straks verder gaat verspreiden, dan is dat heel goed nieuws en heel slecht nieuws voor de krachten in de achtergrond die uit alle macht proberen onze maatschappij te verwoesten.

Een volgend goed nieuws bericht is dat er in Amerika een wetsvoorstel is ingediend waarin het verboden wordt voor de centrale bank, de Rothschild Federal Reserve Bank, om financiële producten direct te leveren aan consumenten.

Het doel van de wet is om de creatie van een Federal Reserve CBDC tegen te gaan. Dit, omdat toch steeds meer mensen door beginnen te krijgen wat de werkelijke bedoeling is.

Zoals wij eerder uitgebreid hebben beschreven is dit niets meer of minder dan de weg naar totale slavernij.

De wet heet de “CBDC Anti-Surveillance State Act” en daarin staat dat een centrale bank geen producten of diensten direct aan het publiek mag aanbieden of een rekening aanhouden namens een persoon. Ook mag het geen digitale valuta direct ter beschikking stellen aan personen.

Verder staat erin dat de FED geen digitale valuta mag gebruiken om een monetair beleid te voeren.

Waar het wetsvoorstel voor dient is om ervoor te zorgen dat wanneer er een digitale versie van de dollar zou komen deze moet voldoen aan de Amerikaanse waarden voor wat betreft privacy, individuele soevereiniteit en vrije markt concurrentie.

Alles wat minder is dan dat zal de deur openen voor een gevaarlijk observatiemiddel aldus Tom Emmer,  de politicus die het wetsvoordstel heeft ingediend.

Nu zal de satanische sekte zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven, maar het simpele feit dat er nu weerstand begint te ontstaan tegen de CBDC omdat men begint te begrijpen wat het werkelijk betekent, is een goed teken.