dinsdag 28 februari 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 27 februari 2023 – Zonnegebeurtenissen in de lucht! – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 27 februari 2023 – Zonnegebeurtenissen in de lucht!
– Door Dr. Schavi M. Ali

Als we vroeg in de ochtend wakker worden, maandag 27-02-2023, ontdekken we dat de CME-impact van gisteren een duidelijke "G2" elektromagnetische storm veroorzaakte die werd verwacht, en de nog komende CME zal naar verwachting het hoogste niveau van bestorming met zich meebrengen, namelijk " G3".

Bewijs van hoge straling als gevolg van de CME's wordt gezien als kleurrijke aurora's - de meeste in de rode kleur.Mensen die normaal gesproken geen aurora's op grondniveau zien (zoals plaatsen in de VS zoals de staat Ohio) waren verbaasd over de weergave.

De KP-index wordt momenteel beoordeeld met het woord "Sterk", wat duidt op zeer intense planetaire activeringen.
Sterke aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en uitdagend weer kunnen het gevolg zijn van kosmische elektromagnetische gebeurtenissen.

De magnetosfeer krijgt al een grote plasmadruk.

Hier zijn de volledige beoordelingen van de KP Index-grafiek met de cijfers:
0,1,2=Stil (natuurlijk is onze planeet nooit echt "Stil").
3=onstabiel
4=actief
5=lichte storm
6=matige storm
7=sterke storm
8=zware storm
9=intense storm

Deze zijn afkomstig van het observatorium in Oulu, Finland, dat wereldwijd wordt gevolgd door astrofysici omdat het meest intense onderzoek naar kosmische energie zoals het onze planeet beïnvloedt, daar wordt gedaan.

De letters "KP" zijn voor de Duitse term "Kenziffer Planetarische", wat zich in het Engels vertaalt als "Planetary Index Number" en ook als "Charateristic Digit".
Dus, zoals we kunnen zien, is de cijferwaardering van "7" erg krachtig.
In de afgelopen maanden waren de beoordelingen 'Stil', 'Onrustig' of 'Storm'.

Nu de kosmos zo verhevigd is in gebeurtenissen, wordt de hele kaart in gebruik genomen voor gerichte duidelijkheid over hoe onze planeet wordt geactiveerd (hoewel de traditionele wetenschap de neiging heeft om het woord "verstoord" te gebruiken).

Februari eindigt morgen.
De kosmos lijkt ons voor te bereiden op "Magnificent March" wanneer de equinoxen arriveren, wanneer Saturnus naar Tropisch Vissen gaat, wanneer Pluto kort naar Waterman gaat (23 maart tot 11 juni), wanneer Mercurius naar Tropisch Vissen gaat, wanneer Venus naar Tropisch Stier, wanneer Mars Tropische Kreeft binnengaat, en wanneer zonne-energie verder wordt verhoogd.

Pak je notitieboekjes en bereid je voor om de wereldwijde gebeurtenissen op onze planeet en je eigen ervaringen vast te leggen terwijl deze "cursus" in "TRANSMISSIE VAN LICHT EN GELUID" doorgaat.

Politieke gebeurtenissen zullen zijn zoals de KP-index wanneer deze 'storm' registreert, net als sociologische situaties, filosofische opvattingen, enz. We zullen onze spirituele krachten moeten inzetten om geaard te blijven.

Doe altijd je best om vredig, liefdevol en medelevend te zijn. Zie het feit onder ogen dat sommige individuen en groepen dit moeilijk zullen maken.