woensdag 15 februari 2023

Nieuwsbrief Brenda Hoffman : Geen tijd van stille acceptatie


Nieuwsbrief Brenda Hoffman
Geen tijd van stille acceptatie

Geliefden,
Velen van jullie hebben een vermoeden van nieuwe gedachten of acties, maar zijn jullie bang om ze te erkennen omdat ze vreemd lijken of niet lijken op wie je dacht dat je was.
Ook al benadrukt je huidige fase wie je wilt zijn of wat je wilt doen, het is bijna te beangstigend om erover na te denken, omdat het zo anders is dan 3D jij.

3D was een tijd van acceptatie, op veilig spelen en binnen de kaders van juistheid blijven. Jouw nieuwe wereld is precies het tegenovergestelde. Dus je innerlijke gedachten van rebellie lijken verkeerd of beangstigend. "Wat als iemand van wie ik hou niet langer bij me wil zijn?" Wat als ik valse innerlijke signalen oppik?” "Wat als deze verklaring de bruggen verwoest die ik heb gebouwd?" En zo maar door – je recht om jezelf te zijn in twijfel trekken.

Dit is geen tijd van stille acceptatie, wat eeuwenlang jullie actiemodus was. Het is een tijd van nieuwe gedachten, uitspraken en acties. Geen van die zou kunnen laten zien wie je dacht dat je was of zelfs maar wie je wilde zijn.

Velen van jullie stelden zich voor dat je actiegericht maar zachtaardig en liefdevol zou zijn.
In plaats daarvan ontdek je wat je zou kunnen beschouwen als nare gedachten, woorden of acties. Gedachten van "Ik zal het niet meer aankunnen of doen." Of "Deze relatie of actie is de stress niet waard." Of “Ik ben klaar; Ik ben hier weg." Gedachten en acties die waarschijnlijk contraproductief waren in 3D, maar nu opwindend en expansief zijn.

Je verwachtingen van een nieuwe liefde voor jou lijken nu of ooit niet mogelijk. Je voelt je alsof je midden in een driftbui van een peuter zit die lagen van stress verwijdert. En ook al twijfel je aan je behoefte om zo direct, eerlijk en soms gemeen te zijn, het voelt alsof er eindelijk naar je wordt geluisterd.

Maar niet iedereen die je nieuwe gedachten hoort, is geïnteresseerd om in je kring van speciale mensen te blijven. Dus het is dat je, nogmaals, het aantal in je binnenste cirkel vermindert, waardoor je zowel ontsteltenis als trots voelt.

Het is alsof je de angsten, angst en woede die je in je hebt behouden, opheft om die relatie of titel te behouden. Je bent klaar met doen alsof je 3D bent. Je bent klaar met doen alsof je niet meer bent. En bovenal ben je klaar met doen alsof je van alles en iedereen houdt.

Van alles en iedereen houden was een eerste New Age-filosofie. Iets waarvan je bang was dat je het niet zou kunnen bereiken – omdat het niet haalbaar is. Je kunt niet op je pad zijn als je ongemakkelijke paden niet ontkent.

Liefde is niet slecht. Maar er zijn gradaties van liefde of acceptatie. U kunt toestaan ​​dat iemand het niet met u eens is zonder hem te schaden, maar u hoeft uw gedachten of overtuigingen niet te veranderen om die relatie te behouden. Of verander jezelf tenzij het goed voelt om dat te doen.

Er zijn nog steeds aardse wezens die 3D angst en woede promoten. U kunt hun recht om dat te doen accepteren zonder uw overtuigingen te veranderen of voor hen te zorgen.

Misschien lijkt dat concept contra-intuïtief omdat je in 3D werd geleerd om van je naaste te houden. En sommige nieuwe aarde-goeroes geven aan dat je liefde elk aards wezen moet omvatten. Dat is een mooie gedachte, maar als je dat zou doen, zou je van je pad afdwalen.

Van iedereen houden ontkent je behoefte om van jezelf te houden.

Je kunt houden van het idee dat anderen recht hebben op en behoefte hebben aan hun unieke pad. Maar als je jezelf dwingt om van iedereen te houden ondanks meningsverschillen, daden en woorden, negeer je zelfliefde opnieuw en dwing je jezelf in een doos van juistheid.

In plaats van te luisteren naar wie je zou moeten zijn – een 3D-model – sta jezelf toe om in te stromen in wie je bent zonder te moeten, inclusief het moeten van iedereen lief te hebben en daarom te moeten steunen.

Je hebt nu een ander richtingskompas. Een kompas waarmee je weet wat goed voor je is. Is van iedereen houden jouw ware noorden? Doe dat dan. Maar wij van de Universums durven te raden dat jullie ware noorden niet degenen omvatten die in 3D-angst blijven - want dat zou betekenen dat je jezelf in die angst zou verstrikken.

Je bent nu een participerende waarnemer, wat betekent dat je niet langer hoeft te zwelgen in de pijn van anderen.

Je staat anderen toe om hun weg voorbij 3D te vinden als ze dat willen, maar je zult niet naast ze staan ​​of ze vasthouden terwijl ze tot het einde vechten om hun angsten te behouden.

Hoewel je nu waarschijnlijk om elk levend wezen geeft, ben je niet langer verplicht of wil je niet langer de 3D-rol spelen om de angsten van anderen weg te nemen – want dat kan je niet. Degenen voorbij 3D doen dat voor zichzelf. En degenen die in 3D blijven, willen niet veranderen.

Je enige rol is jezelf zijn. En dat houdt in dat jezelf afschermen van het 3D-model van iedereen belangrijker is dan jij.

In dit nieuwe model bent u het middelpunt van uw wereld. Je gaat liefdevol om met degenen die in jouw wereld dansen, maar bent niet zo geïnteresseerd in mensen met verschillende agenda's. Jij bent het middelpunt en belangrijkste element van jezelf. Een complete omkering van de 3D-rol van iedereen behalve jij is jouw middelpunt.

Claim jezelf zonder angst, angst of spijt. Je begint net te begrijpen hoe verschillend de nieuwe jij en de nieuwe wereld zijn.

Zo zal het zijn. Amen.