woensdag 15 februari 2023

ER ZIJN NU MEER WAKKERE ZIELEN OP DEZE PLANEET DAN OOIT TEVOREN. JIJ BENT ÉÉN VAN ZE ~ Raising Vibrations


ER ZIJN NU MEER WAKKERE ZIELEN OP DEZE PLANEET DAN OOIT TEVOREN. JIJ BENT ÉÉN VAN ZE!

Neem alleen mee wat voor JOU resoneert

Aan de Oplopende Lichtwerker en Starseed Soul collectief.

We ervaren diepgaande aardse energiefrequenties, ze trillen en pulseren nu door en naar de planeet met hoge snelheden en grote volumes. Dit veroorzaakt zoveel intensiteit binnen onze interne en collectieve Ascensieprocessen terwijl alles nu versnelt.

Dit komt omdat er een snel herkalibratie proces plaatsvindt in je lichaam en in de planeet, het valt samen en gebeurt in unie en samen.

Opstijgende zielen, veel oude energieën uit oude tijdlijnen vallen weg of worden uit de energielichamen gehaald wat een grote invloed heeft op je fysieke lichaam.

Het kan een overbelasting in je systeem creëren waardoor je een intens drukkookpan gevoel krijgt voor de grote release, dit gebeurt de afgelopen week of zo in geleidelijke pieken.

Er zijn gebieden van dichtheid in de cellulaire lichamen en in de cellulaire niveaus die vrij komen uit je energievelden en de planeet, dit proces is ingewikkeld verweven en creëert een nieuw licht van energie vanuit dat alchemieproces dat activerend wordt.

De toegang tot nieuwe netsystemen die nu online komen en waar we nog niet eerder toegang toe hebben gehad.
Velen ervaren diep kerntrauma en verwondingen die zijn belicht en versterkt zodat het eindelijk losgelaten kan worden.

Er is balans in de interne Mannelijke en Vrouwelijke balanspolariteiten voor eenwording.
Elke keer dat dit deze staat van resonantie verdiept is het een ongelooflijk krachtige energie. Het is het terugwinnen van de Goddelijke essentie in het menselijk lichaam en ervaring.

We hebben toegang tot en verankeren ons licht terwijl we door vele diepe en diepgaande lagen van verruiming, zuivering en heling navigeren. Opstijgende zielen velen van jullie zijn diep verbonden met jullie innerlijke Bewuste werk en het evolueert altijd. Elke stap die je zet is ongelooflijk belangrijk, het is een heilige marker op je pad die je leidt naar transformatie en extreme betekenis in je ziel belichaming.

Je verandert lichamelijk mentaal en emotioneel, je zou sensaties rond je hart kunnen voelen. Keelgebieden en storingen op zonneplexus. De innerlijke energieverstrengeling die eeuwen geleden ontstond, ontrafelt zich nu en creëert de ruimte voor de nieuwe hogere frequenties die je misschien hebt gevoeld en soms op impactvolle en diepgaande manieren.

Hierdoor ervaar je ook een snelle fysieke genezing en maak je belangrijke doorbraken.

Opstijgende geliefden dit is een krachtige tijd van zelfaarde meesterschap, we struikelen en sturen onze weg door deze versnelde collectieve transformatie. Er is een snelle versnelling van het loslaten van wat niet met je meegaat naar de volgende niveaus van je evolutie.

ER ZIJN NU MEER WAKKERENDE ZIELEN OP DEZE PLANEET DAN OOIT TEVOREN. ONTHOU DAT JE BELANGRIJK BENT, NODIG EN DEEL BENT VAN EEN KRACHT STAM VAN LICHT

In liefdevolle en toegewijde lichtwerker service
Hemelvaart Lichtwerker

Afbeelding Pintrest
Instagram 'vibraties opbrengen metjo'