woensdag 15 februari 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul



De energie van dit moment

Juist nu is er weer een M-vlam te voelen. Hij is nog aan de gang. Die zonnevlek blijft nog even richting aarde gericht, dus het hoeft zeker niet zijn laatste voelbare fakkel te zijn.
-->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

LET OP: wazig zien wordt ook veel gevoeld. Er is een hoge instroom fotonen energie ( dichtheid: 19,30 protonen/cm 3) . Je ogen hebben het zwaar, maar transformeren mee naar een hogere vorm van ogen... Ook zij gaan door een bijzonder proces.

--->Fotonen energie:
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.

Zonnewind en zonnestormen zwak