woensdag 15 februari 2023

Hilarion: de transformatie van je lichaam ~ Vania Rodriguez


Hilarion: de transformatie van je lichaam

Beste Broeders van de planeet Aarde! Ik ben Hilarion.
Weer bij je zijn is voor mij altijd een reden tot grote vreugde en voor ieder van ons. Ik hoop dat u zeer attent bent op alles wat er in uw lichaam gebeurt, op de onevenwichtigheden, op de symptomen die vaak niet worden begrepen, de duizeligheid, duizeligheid, hartkloppingen, het zijn allemaal symptomen van verandering in uw lichaam. Natuurlijk moet alles worden geobserveerd, zodat de echte ziekten niet onopgemerkt blijven. Het is dus belangrijk dat wanneer je symptomen voelt, verschillend, vreemd in je lichaam, je je Goddelijke Aanwezigheid vraagt: Wat gebeurt er? Is het een fysieke onbalans of een onbalans veroorzaakt door zoveel veranderingen, in ons lichaam en op de planeet?

Jullie lichamen zijn gemaakt op koolstofbasis, waar elke cel, elk molecuul, elk atoom het koolstofelement heeft, hetzelfde element als Gaia op deze planeet. Etherisch zijn jullie lichamen aan het veranderen, naar een kristallijnen reeks. Het is moeilijk voor je om te begrijpen, te denken of te redeneren hoe deze reeks eruit zou zien.

Elk kristal in het universum heeft zijn eigen kenmerken, waardoor ze de elementen zijn die ze in de natuur zijn. Sterk, soms zeer ondoordringbaar, maar met hun energetische eigenschappen zeer goed gedefinieerd. Als we het hebben over kristalbasis, zal niemand een kristal worden, niemand zal zo hard worden als een kristal. Alleen jij zult een basis hebben waarmee je een lichaam kunt hebben, maar niet zo fysiek als het lichaam dat je vandaag hebt, en dat kan ook gewoon een subtiele energie zijn.

Het is moeilijk voor te stellen hoe het allemaal werkt. Maar al snel zul je merken dat je lichamen niet meer hetzelfde zijn, iets voelt vreemd, anders aan. Je zou zelfs de kleur van je ogen kunnen veranderen, de kleur van je haar, de grootte van je vingers, en heel andere wezens kunnen worden, veel dichter bij de wezens waartoe je ziel behoort.

Nee, niemand zal anders zijn in deze dimensie, want dat zou te riskant zijn voor jullie allemaal. Maar hoe dichter u bij de Vijfde Dimensionale energie komt, hoe meer uw lichamen zullen lijken op uw oorspronkelijke zielenwezens. En op dat moment zul je niet langer in het groot universum van deze planeet zijn. Op de een of andere manier zul je ergens veilig zijn, ergens stil, zodat je al deze transformaties kunt doormaken zonder op enigerlei wijze bedreigd te worden.

Begrijp dat het proces snel doorgaat voor Gaia en ook voor jou. Wat op dit moment belangrijk is om te doen, is veel water drinken, het liefst zuiver water, water uit de natuur. Maar ik weet dat dit voor velen hier niet mogelijk is. Dus probeer mineraalwater te drinken, ik weet ook dat dit voor velen ook niet kan, maar doe in ieder geval elke dag een beetje suiker in je water, een beetje zout. Het hoeft niet de hele tijd te zijn, neem gewoon een vol glas per dag, met een klein lepeltje zout, een klein lepeltje suiker, dit zal je lichaam helpen om zo goed mogelijk in balans te blijven.

Vrees niets, de vooruitzichten zijn de beste die het kan zijn. Terwijl jullie transformeren, zullen de ziektes geëlimineerd worden, omdat jullie lichamen daartoe in staat zullen zijn.
Vul jezelf dus niet vol met medicijnen voor de symptomen die je hebt. Ieder van jullie luistert naar je Goddelijke Aanwezigheid en weet precies wat je lichaam doormaakt.

Vrees niets, alles wordt gecoördineerd door Vader/Moeder God zodat elk kind op deze planeet stopt met lijden aan de ziekten die jullie zijn opgedrongen, aan de hele omgeving en aan alles wat jullie eten en drinken. Alles zal veranderen, veel dingen zullen ophouden te bestaan, en beetje bij beetje zul je nieuwe gewoonten aannemen, en deze nieuwe gewoonten zullen ervoor zorgen dat je het proces van de transformatie van je lichaam versnelt

Ik zeg het nogmaals: vrees niets, alles wordt gedaan voor de veiligheid van jullie allemaal. Wees gewoon klaar. Wees met al mijn energie en al mijn liefde.