zaterdag 11 februari 2023

Kryon: de verslavende oude energie ~ Lee Carroll


Kryon: de verslavende oude energie
(kort deel van gehele artikel)

Veranderende ideeën creëren disfunctioneren bij velen
We hebben jullie in het verleden verteld dat deze nieuwe paradigma's vaak voor verwarring zullen zorgen, omdat de dingen niet zijn zoals ze waren. Er is vaak teleurstelling, en sommigen hebben gezegd: “ Nou, de dingen gebeuren niet zoals ik dacht dat ze zouden gebeuren voor een hernieuwde energie. Het is niet meer zoals vroeger, toch? Ik dacht dat het gewoon beter zou worden. ” Nee, het is niet het oude paradigma, het wordt alleen maar beter. Het is een geheel nieuwe energie die begint met het oude verlaten.

De nieuwe energie is gevuld met gevoelens die totaal en totaal anders zijn, reacties die totaal anders zijn en verwachtingen die totaal anders zijn. Binnen deze dingen gaat een waarheid schuil, en de waarheid is dat er een ontwikkeling gaande is van de menselijke geest zelf en over hoe je je ideeën over bepaalde dingen aan het veranderen bent. Omdat deze dingen niet allemaal hetzelfde overkomen, is er vaak een periode van verschuiving, verandering en herijking.

De mensheid begint langzaamaan meer compassie te voelen en minder kritisch te worden over anderen en hun culturen. Er vindt een versmelting plaats, maar in het proces vallen degenen die zich niet zo voelen op. Sommigen van hen zijn zo boos op de nieuwe energie dat ze hun frustratie op een teleurstellende en ongepaste manier uiten. Sommigen hebben legers gevormd en sommigen doen het alleen, maar ze laten allemaal het diepe ontwaken zien van de veranderingen in donker en licht. Onevenwichtigheid en onlogische acties zijn het resultaat, aangezien er mensen zijn die zullen sterven om te voorkomen dat dingen veranderen. Maar dierbaren, daar wil ik het niet over hebben, aangezien we dit al eerder besproken hebben.

Vanavond wil ik het hebben over een verschil tussen donker en licht dat zichtbaar begint te worden en zelfs groter is dan voorheen. Het is de manier waarop je dingen waarneemt in een oudere energie in vergelijking met de manier waarop je dingen waarneemt in een nieuwe energie. Ik wil je vooral laten zien wat er gebeurt als je de oude energie naar een gloednieuw licht sleept – bezwaren!

We hebben jullie al eerder verteld dat dit een tijd is waarin er "geen hek meer kan zitten". Je kunt niet beweren een Lichtwerker te zijn, een medelevend persoon, en dan niet medelevend zijn voor de mensheid. Je kunt niet besluiten dat de ene dag het ene is en de andere dag het andere. Dat was de gang van zaken in een oudere energie, en er was groot bedrog. We hebben jullie al eerder verteld over het drama dat mensen vaak keer op keer creëren, omdat het bij hen past en voor hen werkt in een oudere energie. Dit komt omdat mensen aandacht aan hen besteden en ze krijgen wat ze willen. Maar dit is aan het veranderen, en in de nieuwe energie merken deze mensen vaak dat ze iets missen, er niet bij horen, er niet mee instemmen en achterblijven. Ze ontdekken dat de oude energieën helemaal niet in overeenstemming zijn met de oude realiteit die ze hadden. Ze zijn gefrustreerd, omdat de "oude manieren" niet meer werken.

Verslaving aan oude energie
Processen en procedures waar velen op rekenden, die eerder resultaten opleverden, beginnen nu te verschuiven en te veranderen en werken niet meer. Maar dat hebben we al eerder gezegd. Vanavond wil ik jullie vertellen hoe verslavend de oude energie is. Ik zou graag willen beginnen met het tonen en vertellen van enkele dingen die we eerder slechts marginaal hebben besproken. Het is tijd om enkele interessante kwesties uit te diepen.