zaterdag 11 februari 2023

Goddelijke Moeder: Uw Hogere Hart ~ Jennifer Crokaert


Goddelijke Moeder: Uw Hogere Hart

Jennifer: Welkom Goddelijke Moeder. Ik wilde je iets vragen over een ongebruikelijke gebeurtenis die ik gisteravond heb meegemaakt.
Goddelijke Moeder: Welkom en zegeningen voor jullie allemaal, het is een vreugde om de gelegenheid te hebben om met ieder van jullie in contact te komen. Wanneer je je opent voor mijn woorden, mijn vibratie, en die energie door je heen laat stromen, overspoel je je zenuwstelsel met mijn vibraties van vrede, liefde en zachtheid.

J: Dat was heerlijk, ik had er nog niet eerder zo over nagedacht: als we een channel lezen, nodigen we dat wezen niet alleen uit om hun wijsheid en inzicht te delen, maar ook om hun vibratie te helen.
DM: Ja! Daarom waarderen we de kansen die worden geboden door meditatie, door oprechte gesprekken met ons (of gebed, als je dat liever hebt) of via kanalen, of het nu gaat om muziek, kunst, dans, woorden...

Nu, u wilde bespreken wat er gisteravond is gebeurd, en het is belangrijk, dus laten we beginnen.
J: Ja, ik lag midden in de nacht wakker en vroeg me af wat ik nu met mijn leven moest doen terwijl we door deze grote overgang gaan. Wat is mijn hoogste roeping? Welke praktische stappen moet ik nu nemen? Waar weersta ik deze? Ik denk dat jij die antwoorden beter kent dan ik!

In de vlaag van gedachten realiseerde ik me met helderheid dat ik alleen maar mijn trilling hoef te verhogen. Ik kreeg een Prife-toverstaf cadeau, en het gevoel dat ik heb nadat ik dat heb gebruikt, is als de stijging van de vibratie na een diepe meditatie. Terwijl ik aan die trilling dacht, voelde ik de energieën om me heen veranderen, alsof energiestromen door en om me heen cirkelden, me ontspanden, me uitbreidden. Ik werd me bewust van een intense fysieke sensatie (pijn zou een te sterk woord zijn) in het gebied dat wordt beschreven als het Hoge Hartchakra, ongeveer 4 inch (8 cm) boven het Hartchakra.

De energie concentreerde zich daar lange tijd, alsof het aan het boren was. Het was intens, maar mijn lichaam was zo ontspannen, ik verzette me er niet tegen. Na een hele lange tijd bereikte het gevoel van 'boren' mijn rug. Na uren wakker te zijn geweest, viel ik al snel in slaap. Zin om te reageren?!

DM: Ik zou graag reageren! Jullie, mijn geliefde lichtwerkers en liefdesdragers, hebben het op je genomen om liefde op Gaia te belichamen in de tijd van de grootste duisternis. Een deel van de vervorming van de overkoepelende duisternis was een vervorming van liefde.
Het was duidelijk dat mensen bedraad zijn voor liefde, een brede, uitgebreide goddelijke liefde. Om de kracht ervan echter te verminderen, werd liefde gedegradeerd tot een romantische liefde die op zijn best van korte duur kon zijn, en familieliefde, voor je kinderen, je ouders, je naasten. Ze werden gedurende millennia vervormd door noties van plicht, martelaarschap, vroomheid en zelfopoffering, om jullie Goddelijke Kracht en creatieve expressie verder te verminderen.

De enorme uitgestrektheid van Goddelijke Liefde werd zo verwaterd dat de chakra-expressie van hogere, minder gepersonaliseerde liefde slapend werd. Terwijl de vibratie op Gaia nu snel stijgt, komen die chakra, samen met andere die subtieler zijn, weer online, opnieuw bekrachtigd en klaar om je goddelijke expressie te helpen terwijl je meer subtiele energieën binnengaat.

Naarmate je Ascentie-moment nadert, zullen je meer subtiele chakra's sterker en krachtiger worden, terwijl je toegang krijgt tot 'nieuwe' talenten, vermogens en inzichten, die allemaal door deze subtiele chakra's in je zijn gefilterd en in jou zijn verankerd door deze subtiele chakra's. Zie je hoe krachtig ze zijn? Waarom was het sluiten van de subtiele chakra's zo belangrijk?

J: Ik wel. Dus is dit nu pas in mij online gekomen? Vergeef me, ik hoopte dat het lang geleden was gebeurd ~ zegt ze zonder enige arrogantie!

DM: Helemaal niet! Ze zijn geactiveerd in heel veel lichtwerkers en liefdeshouders. Misschien wilt u dit als een upgrade beschouwen! U bent zich bewust van alle derde oog / sinushoofdpijn die u heeft gekregen, dit is hetzelfde. Veel werk wordt verricht als je slaapt, als je in een uitgebreide staat van tevredenheid, gelukzaligheid, vreugde bent - nog een stimulans om je geluk te verkiezen boven verplichting en angst! Naarmate je grotere expansiesprongen maakt, gaat het reactiverings- en verfijningsproces dieper, zodat je het meer voelt. Plus, je wordt ook gevoeliger voor je eigen energievelden, waardoor je ook meer waarneemt.

J: Wauw! Dat is allemaal best spannend. Dus ik moet vragen, kun je me iets vertellen over zonneflitsen? Hemelvaart momenten? Ik waardeer dat dates een 'no-go' zijn aan jouw kant... en het woord 'binnenkort' is een no-go aan onze kant!
DM: Dan val ik terug op ons standaardantwoord! Tijd is niet de trip-schakelaar; trilling is de uitschakelschakelaar. Focussen op dates leidt je af van de echte focus: je innerlijke werk. Dat werk hoeft niet zwaar te zijn. Je wordt uitgenodigd om zoveel mogelijk vrede, geluk, tevredenheid, vreugde en liefde in je leven te creëren als je in elk uur kunt persen.

Ja, dat is moeilijk. De matrix is ​​gevormd om je klein, machteloos en angstig te houden. Optimistisch worden, je eigen geluksmomenten creëren... dit zijn daden van revolutie. Zo breng je het systeem van binnenuit naar beneden: je verkiest liefde boven angst, expansie boven samentrekking, zachtheid boven trots, boosheid, stress, ongeduld...

Je bent hierin geen nieuweling. Je weet wat je moet doen. Ik bevestig alleen uw kennis en uw inzet. Hoe dieper je in je eigen vreugde gaat, hoe dieper je gaat 'achter de vijandelijke linies' om een ​​oorlogsterm te gebruiken. En jullie weten allemaal dat jullie nu in een oorlog tegen de duisternis verwikkeld zijn. Er is moed voor nodig om tegen de massa in te gaan, er is moed voor nodig om voor het licht te kiezen als iedereen over de duisternis wil praten. Dat weet ik. Ik zie dat ieder van jullie deze woorden leest, elke dag moedig levend.

Er zijn geen kleine daden van moed.
Er zijn geen kleine daden van liefde.

J: Heel erg bedankt, dat was geweldig.
DM: Ik ben bij jullie allemaal. Alle manieren.