zaterdag 11 februari 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 10 februari 2023 – Hoge Intensiteit! – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 10 februari 2023 – Hoge Intensiteit!
– Door Dr. Schavi M. Ali

Vanaf 03:03 en 08:05 Universal Time (UT) zijn zonnevlammen van een "M3.7-klasse" en een "M.1-klasse" weggeschoten door onze zon die Coronal Mass Ejections (CME's) slingert, van cursus.
Zonnewinden zijn bijna 600 kilometer per seconde (km/s).
Onze planetaire magnetische bol heeft door de harde zonnewinden zo'n krachtig elektromagnetisch deeltjesplasma ontvangen dat de bescherming ervan verder is afgenomen (volgens wetenschappelijk onderzoek door astrofysici was deze al enige tijd met ongeveer 20 procent afgenomen), en er ontstaan ​​schokgolven om de planeet.
Meer "M-Klasse" fakkels worden waarschijnlijk geacht naarmate de dag vordert, en de krachtigste fakkels - "X-Klasse" - worden sneller verwacht.
Dergelijke sterk geladen planetaire omstandigheden kunnen aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, tornado's, andere soorten stormen, overstromingen en ongebruikelijke temperatuurpatronen veroorzaken.
Op hetzelfde moment dat de Aarde grote activeringen ervaart, ervaart ook de schepping op onze planeet bepaalde activeringen ("symptomen") van deze elektromagnetische hoge trillingsfrequenties in de vorm van angstige versnelde reacties in het zenuwstelsel, spierpijn en spierpijn, en slaapstoornissen (zoals constant wakker worden gedurende de nacht of wakker worden in de kleine uurtjes en niet meer in slaap kunnen komen).
Er zijn tal van andere fysiologische, mentale en emotionele reacties die optreden als gevolg van krachtige kosmische energetica.
Veel mensen echter, zonder te weten hoe elektromagnetische kosmische pieken het menselijke fysieke voertuig, de geestesgesteldheid en emotionele gesteldheid kunnen beïnvloeden, geven bepaalde reacties eenvoudigweg weer als zijnde vanwege stressvolle werksituaties of leeftijds-gerelateerde problemen of neiging tot ziekte in het gezin of zorgen over wereldwijde problemen.
Hoewel het waar is dat deze situaties inderdaad bepaalde verstoringen van de gezondheid kunnen veroorzaken, is het ook waar dat omstandigheden in het kosmische rijk ook de mensheid beïnvloeden, en dat doen ze op de meest diepgaande wijze.
Het is verstandig om bepaalde ongemakken niet voor te stellen als de behoefte aan wat traditionele “normale” chemische medicatievoorschriften zijn geworden (die verschrikkelijke bijwerkingen hebben), en te beseffen dat veel (misschien wel het meeste) van wat nu wordt ervaren door toenemende percentages van mensen over de hele wereld zijn directe activeringen van kosmische elektromagnetische frequenties die cellulaire structuren op een ongekende manier transformeren, veranderen en verschuiven.
Hogere niveaus van bewustzijn onder velen worden de nieuwe "norm", terwijl anderen nog steeds vasthouden aan de logische, verklaarbare concepten die ze gewend zijn te accepteren.
Dit is een soort 'programmering' die ervoor zorgt dat mensen vast blijven zitten in wat ze gemakkelijk kunnen zien, voelen, proeven, ruiken of aanraken.
Ze hebben de neiging om te spotten met wat "metafysisch" lijkt of met een HOGERE KENNIS dan ze kunnen begrijpen.
Ze moeten zichzelf openstellen voor meer dan de dagelijkse ontberingen waarmee ze gewend zijn om te gaan, en daarom accepteren ze dat de BRON (GOD, ONEINDIGE AANWEZIGHEID, GODDELIJKE GEEST, YAHWEH, ALLAH, AHURA MAZDA, HERE ALMACHTIG, etc.) een enorme verzameling universums, en elk heeft zijn eigen dynamiek.
Het universum, de melkweg en het planetaire systeem waar we momenteel op gefocust zijn, ontvangt soorten energieën die "hoofdstukken" zijn in het volgende "Boek des Levens" dat "vers van de pers" is in een nieuw "Nu".
De "zinnen", "alinea's", "pagina's", "hele hoofdstukken" zijn misschien moeilijk te begrijpen, maar het "boek" moet worden uitgediept omdat het een heel spiritueel fenomeen verklaart - LICHT!
Dit LICHT is niet alleen de helderheid van een nieuwe dag die aan de horizon verschijnt of de helderheid van wat wordt aangezet door een schakelaar in een kamer of zelfs de gloed van vuur van een kaars - alles wat de mensheid op zo'n "logische" manier uitlegt terminologie.
Dit LICHT is niet volledig uit te leggen, en het wordt gegenereerd door het “Onbenoembare” (hoewel de mensheid bepaalde taalvormen gebruikt om “HET” te definiëren) – het “ALL” – een term die nog steeds onvoldoende is in een poging om het ULTIEME te verklaren. en "ZIJN" werkingen in de schepping.
Toch doen we wat we kunnen om te communiceren wat is “Zo boven, zo beneden; zo beneden, zo boven”.