dinsdag 7 december 2021

RUIMTE MAKEN VOOR HET ONGEZIENE ~ MIEKE VULINK



RUIMTE MAKEN VOOR HET ONGEZIENE

Terwijl het grootste deel van de wereld in de ban is van wat zich vanuit de derde dimensie liefdeloos lijkt te voltrekken, speelt er zich achter de sluiers iets heel anders af. Wat daar gaande is, is nauwelijks waarneembaar voor driedimensionale zintuigen. Je zult er zeker niet in de gangbare media over lezen. Je kunt het niet kopen, je kunt het niet bezitten, want het gebeurt aan ons, vanuit een hoger plan.

De waarde van alle huidige chaos is nauwelijks te beschrijven... Je zou het de hand van God kunnen noemen die vanuit de chaos iets heel nieuws aan het scheppen is. Maar het woord ‘God’ heeft voor veel mensen een vervormde lading gekregen. Velen van ons zijn 'in naam van God’ ooit in de pan gehakt, misbruikt, verkracht, vervloekt en omgebracht. En zo hebben we ook zelf anderen geweld aangedaan, vanuit het geloof dat ons in bepaalde levens overtuigd en geleid heeft. Maar dat zijn oude scenario's, waar we eigenlijk geen aandacht meer aan hoeven te besteden. Dankzij ons geopende hartchakra zijn we hier allang bovenuit gestegen.

Uit welke hogere Bron het ook komt wat we nu innerlijk ontvangen; wat er aan ons gebeurt komt niet langer uit onze persoonlijkheid, maar uit hogere delen van onszelf. Deze instromende energie werkt door op ons Lichtlichaam.
Het was al zo mooi dat velen van ons vanuit een fysiek lichaam, dat op een koolstofstructuur gebaseerd was, doorgegroeid zijn naar een lichaam met een kristallijnen structuur. Maar het wordt nog veel grootser, nu steeds meer mensen zich diep in hun oorspronkelijke Godsbewustzijn verankeren.

Onze uittocht uit de materie is door ongeziene, maar ergens toch vertrouwde krachten voorbereid en vindt op steeds grotere schaal plaats. Hierdoor ontstaat er steeds meer ruimte voor grote geestelijke ontwikkelingen. Mede dankzij de enorme Lichttoevoer vanuit kosmische velden is dit proces onomkeerbaar.

Gedurende de afgelopen jaren zijn er een aantal poorten naar hogere dimensies geopend. Wellicht heb je zelf ook gemerkt dat je verlangen is toegenomen om 'te ZIJN wie je eigenlijk bent'. Je bent je bewust geworden van jouw ooit beschadigde vertrouwen in jouw innerlijke weten en in hogere leiding vanuit de geestelijke wereld. Je liep vast in oude structuren en ontdekte dat je niet meer kon functioneren in de oude matrix. En hoe pijnlijk het ook was om door al die processen heen te gaan en veel ouds achter je te laten; je hebt je afhankelijkheid van anderen weten om te buigen naar de verbinding met de goddelijke aanwezigheid in jou.
In die verbinding zul je nu de geestkracht hervinden die je nodig hebt om de komende weken ruimte te maken voor wat jij van binnenuit als belangrijk ervaart. Wat jij nodig hebt zal jou vanuit het ongeziene aangereikt worden. Dat kunnen hogere Lichtfrequenties zijn, die heling en kracht komen brengen. Het kunnen instromingen van Liefde en wijsheid zijn van Broeders en Zusters, van andere planeten en sterren die ooit jouw Thuis waren.

Het kunnen inzichten van jouw spirituele leraren zijn. Alles zal op jouw etherische chakra’s doorwerken. Ook zullen oude herinneringen gewekt worden waardoor je je ineens heel melancholisch kunt gaan voelen. Alsof je door heimwee naar andere werelden getrokken wordt. Kortom; het is een op en neer gaan door allerlei frequentievelden waar je je de ene keer zalig bij voelt, en de andere keer het gevoel je zal bekruipen dat er nooit een einde komt aan het overleven.

Twijfel niet, wanneer je voelt dat je iets nodig hebt. Doe het, leef het, ontvang het, maak er ruimte voor. Veel Lichtdragers staan op dit moment onder hoge spanningen. Ik ontvang dagelijks mails van mensen die wanhopig zijn! Er komen allerlei diepe issues naar boven die oude boodschappen in zich dragen die uit onverwerkte doodsangst komen. Juist deze wanhoop laat onze aandacht naar de meest essentiële heling gaan die we onszelf nu mogen gunnen.

Alles wat ons nog in de weg staat om het ongeziene, dat als ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE EN ZUIVERE WAARHEID voelt, wil uit de weg geruimd worden. Ons Goddelijke DNA geeft in toenemende mate allerlei coderingen af die ons stap voor stap naar onze ware, spirituele levenstaken leiden. Het is tijd, lieve mensen, om de armen te openen voor wie we werkelijk zijn. Het is tijd om ook jouw Lichtmeester en Lichtmeesteres van stal te gaan halen.

Mieke Vulink