vrijdag 10 december 2021

Moeder Maria: de dag van het licht is nabij ~ Jahn J.Kasl


Moeder Maria: de dag van het licht is nabij

Geliefde mensen!
– Ik dank je voor de liefde en toewijding die je elke dag leeft.
– Ik dank u voor het doorzettingsvermogen en moed die je elke dag toont.
– Ik dank u voor de meditaties en gebeden die u dagelijks verricht.
Op deze manier wordt een groot deel van het onheil van de mensheid afgewend. Hierdoor kan alleen wat zich moet manifesteren zich manifesteren, zodat de mensen die er nu nog last van hebben, wakker kunnen worden.
De families van licht van Zijn komen samen en ze komen naar jullie toe. Het tijdperk van waarheidsgetrouwheid is begonnen en alles komt naar de oppervlakte en naar het licht.
Jullie worden zelf verlicht en herverlicht en zoals het jullie wordt aangedaan, wordt het de hele mensheid aangedaan. Het leven op aarde verandert radicaal en aan de basis vinden de grootste genezingen plaats.
Veel dingen zijn nog onopvallend, je wacht nog steeds op de onmiskenbare resultaten van verandering en transformatie, en je hebt nog steeds twijfels.
Ik zeg je: deze tijd zal spoedig voorbij zijn, want het licht van God begint zich op aarde te manifesteren en de liefde van de hemel opent je harten zodat je kunt zien wat voor je ogen verborgen was.
Geliefde mens!
Handel uit liefde, geef je licht door en blijf in vertrouwen! De waarheid zegeviert en alles keert zich ten goede.
Kijk met een open geest naar de wereld en leef in de wereld zonder erbij te horen. Verbonden met de bron, verricht je dienst en ga in de eenheid met je hemelse familie je weg.
De dag van het licht is nabij!
Met oneindige liefde,
MOEDER MARIA

**Kanaal: Jahn Kassl