maandag 27 december 2021

Mama, het is begonnen! ~ Amy Angel Kgwedi



Mama, het is begonnen!

Er is de laatste weken hard gewerkt om vele zieltjes wakker te laten worden op aarde om mee te werken aan de mooie wereld!
Zoveel mensen die plots al terug lichttaal verstaan of spreken, lichtflitsen en kleuren zien of plots voelen wat ze moeten doen.
Dank je wel aan alle mensen om ons dit te sturen.

Hiernaast zijn er ook al veel zieltjes vertrokken naar de bovenwerelden en zullen er nog meer vertrekken. Zij kiezen ervoor om mee van boven uit mee te werken aan het licht aangezien ze op aarde te moe zijn of hun taak volbracht is. Er is nu ook heel veel hulp nodig van boven. We werken allemaal samen aan hetzelfde licht, mama.

Ook de monolieten zijn in gang geschoten! Ze zijn vanuit de bovenwerelden al eens komen kijken (zie foto: de groene cirkel vanboven is de opening van de bovenwerelden, de straal: hier komen ze kijken of de monolieten klaar zijn).

De natuurmonoliet (groene stralen) en de liefdesmonoliet (rode/roze stralen) zijn al actief. Indien je dit ziet, wil zeggen dat je extra kracht mag ontvangen.

Je kan dan met ontvangende armen gericht naar het licht danken voor hun zichtbaarheid en kracht die je krijgt. Het blauwe (waterwereld) en oranje (piramidewereld) licht moet er ook nog uit en dan komt de flash van groen/paars zuillicht wat heel veel mensen zullen zien. Het begint aan de monolieten maar verspreidt zich over heel de wereld.

Er komt dan een grote schijf boven de zuilen waardoor de bovenwerelden dichterbij komen om ons te helpen. Ik ga hier ook moeten helpen, want deze verbindingen lopen niet alleen met de aarde, maar ook met de zon (nevetiti) en de maan (kafampi). Mijn taak is om de zon mee te verbinden.

Eens de verbindingen er zijn, zullen de mensen terug naar hun hart durven luisteren en gaan dan pas echt weten hoe krachtig we allemaal zijn en hoeveel genezing we in ons hebben. Met elk ons eigen kracht en opdracht, kunnen we samen heel veel betekenen voor de andere mensen, de dieren en de aarde!

We wensen voor iedereen heel veel geloof en vertrouwen in je eigen hart, in elkaars hart en in de bovenwerelden. Zo wordt de aarde weer zuiver, doet ieder zijn/haar taak waarvoor hij hier op aarde is en wordt het voor iedereen een fijne plek om in te wonen!