donderdag 9 december 2021

De Kracht Van Het Onzichtbare – December 2021 ~ 9 december 2021 ~ Regina Heringa

De Kracht Van Het Onzichtbare – December 2021

Hallo aan de Familie van Licht!

De geur van de roos die ongezien door de atmosfeer drijft, de liefdevolle zwaai van de groetende hand die de lucht in beweging brengt, de gedachten van goedheid en dankbaarheid die vanuit onze geest het universum in stralen: Dit zijn allemaal onzichtbare bewegingen van vrede en kracht.

Er is meer activiteit op het onzichtbare vlak dan op het fysieke vlak zoals dat met het blote oog kan worden waargenomen, zoals de overvloed aan minuscule deeltjes die voortdurend door ons lichaam en onze planeet bewegen.

De Liefde die wij uitstralen over de wereld mag dan onzichtbaar zijn, maar haar kracht is overweldigend en kan zelfs de moleculaire structuur veranderen.

Door het koesteren en ervaren van hogere, nobelere gedachten – gedachten ondergedompeld in Liefde – bewegen wij ons naar een zuiverder en krachtiger trilling, waar wij een wonderbaarlijke wisselwerking ervaren tussen deze trilling en fysieke materie. We denken dat vanaf onze hogere frequentie fysieke materie is veranderd, maar dat is niet zo. Het heeft eenvoudigweg zijn voornaamste samenstellingen van liefde, licht, geluid en gedachten aan ons onthuld.

Wanneer we in deze heilige frequentie vibreren, herkennen we dat onze waarneming van de materiële wereld is verschoven. Door onze ogen van verhoogde observatie en door ons hart van verhoogd bewustzijn, ervaren en leven wij in een fijnere trillingstoestand van lichamelijkheid. Hier kunnen wij door dichte materie heen kijken en de fijnere constructie van licht en intelligentie waarnemen. Hier wordt een elegantere trilling van het leven aan ons geopenbaard.

Waarom is deze informatie belangrijk? Het helpt ons te begrijpen dat het de kracht is van de onzichtbare, heilige wereld die onze lichamelijkheid beïnvloedt en verheft. Het helpt ons beseffen dat de uitstraling van Liefde in onze wereld essentieel is om ons samen te brengen en al het leven naar meer harmonieuze vibraties te brengen. Op deze manier genieten we van gemeenschap met elkaar hier op aarde en met de vele verheven wezens in andere werelden en dimensies.

Laten we spelen. Zend een liefdevolle gedachte uit naar de wereld en stel je voor dat de kleur van die gedachte blauw is. Stel je nu voor dat je in deze kleur blauw wandelt. In feite loop je binnenin je eigen gedachte! Kun je de frequentie voelen van de fijne gedachte die je hebt gecreëerd? Kun je de energie van je gedachte voelen die door alle materie gaat en deze transformeert, inclusief de geesten en harten van mensen? Dit is de kracht van het onzichtbare.

Laten we ons altijd de kracht van het onzichtbare herinneren. Laten we onthouden dat we door Liefde en haar uitstraling onze wereld en elk hart daarin beïnvloeden, veranderen en verheffen. Hier ligt de grote gemene deler die ons verenigt en die de hele schepping beweegt naar een meer verfijnde frequentie.

In Goddelijke gemeenschap,

Regiena Heringa
www.nextagemission.com
www.nextagemission.com/Messages/MonthlyMessagesIndex_EN.html

Het geheel of gedeeltelijk reproduceren van de pagina’s van deze website wordt uitgegeven als vrij wil leer- en deel materiaal en is dus toegestaan.