vrijdag 19 november 2021

Salusa: frequenties voor november ~ Rafaël (Neva / Gabriel RL)

Salusa: frequenties voor november

Terwijl de activiteiten achter de schermen in volle gang blijven, is ook je innerlijke wereld in rep en roer.
Dit is onvermijdelijk wanneer je in een ascentieproces zit waar alle uiterlijke verandering afhangt van je innerlijke transformatie.

Het is velen overkomen, hoewel het - althans tot nu toe - niet zo duidelijk was op de manier die jij denkt dat ideaal is.
In de afgelopen paar maanden heb je een aantal zeer intense oproepen gekregen om je te verbinden met je innerlijke aard, je eenvoudigere aard en meer verbonden met Thuis.
Deze maand wordt een maand van escalatie, lieverds!

Je bent aan het einde van de cyclus en de energieën van de komende dagen zullen je in staat stellen om meer directe toegang tot jezelf te hebben.
Velen zijn nog steeds bang om onder ogen te zien wat er diep in hen zou kunnen zijn, zozeer zelfs dat ze het op de een of andere manier vermijden en dit diepere contact met hun natuur zo veel als ze kunnen mijden.

Het is een feit dat velen vergeten zijn hoe geweldig jullie zijn, en eeuwenlang zijn misleid door krachten die deze herverbinding niet echt willen.
Deze krachten creëerden vervolgens verschillende valstrikken en illusies om je bang te maken voor contact met jezelf, waardoor je zo lang in de uiterlijke illusie bleef.

Probeer je ogen te sluiten en jezelf af te vragen: 'Hé, wie is daar? ".
En je zult het diepste en meest Goddelijke teken van je ZELF voelen/zien/waarnemen dat daar is.

Er is niets om bang voor te zijn.

Natuurlijk zijn er dingen in jou die ook geheeld moeten worden, maar afstemmen op je ware ZELF zal je alle kracht geven die je nodig hebt om alle barrières en karmische puinhopen te overwinnen en voorwaarts te gaan naar je verheffing.
Er zijn zoveel dingen in petto die zich in deze tijden onvermijdelijk zullen manifesteren, lieverds!

En al deze veranderingen zullen zich manifesteren wanneer je in het reine komt met jezelf dat het tijd is voor deze herverbinding met je essentie.
Ik garandeer je dat elke moeilijkheid of pijn die je tijdens dit proces tegenkomt, de moeite waard zal zijn.

Zeker, niemand op aarde wil pijn voelen, en wij bij de Galactische Orden willen jullie allemaal helemaal gelukkig en opgewonden over het leven zien.
Maar vaak zijn de tekenen die velen van jullie kunnen horen pijn.
En dat verandert naarmate de frequenties toenemen en je meer gesublimeerde energie in jezelf ervaart.

De schaduwen die daar bestaan, kunnen ook met liefde worden waargenomen en bewerkt, zonder weerstand of vlucht.
Over de hele wereld werden veel van onze meest toegewijde kanalen geconfronteerd met hun meest intieme problemen en moesten daarom een ​​tijdje een stap terug doen, totdat ze volledig nieuwe energie kregen om hun activiteiten te hervatten terwijl ze tegelijkertijd op aarde bleven.

Weet dat dit ook heel hard nodig is: jouw momenten van pauze om jezelf te kunnen observeren midden in de natuur en/of in de rustigere omgevingen waar je wilt zijn.
In deze maand november zul je frequentie-intensiteiten hebben die je zullen vragen om momenten van interactie en innerlijke terugtrekking, omdat er een stijging en daling van de frequenties zal zijn zodat er uiteindelijk een meer positieve stabilisatie is in de laatste dagen. de maand.

Sta jezelf toe om op deze momenten opmerkzaam en ook actief te zijn, vertrouwend op onze aanwezigheid die je voortdurend ondersteunt in je dynamische inspanningen om trouw te blijven aan het plan van de Opperste Schepper, dat je hemelvaart is en altijd is geweest, zelfs in vorm.

Al deze processen die je hebt doorgemaakt, zijn de noodzakelijke aanpassingen in al je lichamen voor dit doel.
Het maakt de ruimte vrij die door de oude energieën wordt gebruikt, zodat de nieuwe er toegang toe hebben. Zo simpel is het.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik zie de veranderingen op volle snelheid doorgaan, hoewel het voor velen lijkt alsof alles is zoals het altijd is geweest.
Het is niet echt omdat je opnieuw een geweldige poging hebt gedaan om ze te stoppen.
Je hebt de afgelopen twee jaar getrotseerd en overwonnen en je gaat een jaar in waarin bepaalde dingen aan je zullen worden onthuld over alles wat je de afgelopen tijd hebt meegemaakt.
Houd je geloof en vertrouwen in de directe steun van je ruimtefamilie terwijl we wettelijke protocollen dragen en het plan voortzetten dat sinds het begin der tijden is opgesteld voor jullie allemaal die vanuit verschillende punten in het universum naar de aarde zijn gekomen.

Selatherin Al Arjaten!
(In het Siriaans: want ja. We zijn allemaal EEN!)
Wees in vrede, wees in het licht!
Rafaël (Neva / Gabriel RL): Dankbaarheid, SaLuSa!