zaterdag 27 november 2021

Zo zullen ze proberen bij ons verplichte vaccinaties in te voeren, donderdag, 25 november 2021

Zo zullen ze proberen bij ons verplichte vaccinaties in te voeren

de komende verplichte vaccinatiesEr verschijnen nu grote koppen over een zwabberend kabinet dat volledig de coronaweg kwijt zou zijn en nu in paniek begint te raken. 

In werkelijkheid is het allemaal onderdeel van een strategie die het land rijp moet maken voor de verplichte coronavaccinatie.



Het is onwerkelijk om te moeten constateren dat in sommige delen van de wereld de New World Order al volledig van kracht is.

Zoals in Australië waar we al hebben kunnen zien hoe mensen in leger vrachtwagens worden afgevoerd naar de kampen.

Nu komt er een noodkreet van de Aboriginals, de oorspronkelijke bewoners van het land. Ze roepen de wereld op om hen te helpen, omdat hele dorpen onder dwang worden gevaccineerd en ook worden deze mensen opgesloten in kampen als ze niet meewerken.

Dit alles komt ook steeds dichterbij ons.

Het is angstaanjagend om te zien hoe in de voormalige nazilanden de verplichte vaccinatie een normale zaak lijkt te worden.

Gehoorzamen zit mensen daar in het bloed en daarom is men begonnen met de invoering van de vaccinatieplicht in Oostenrijk. Een ander land dat heel graag autoriteiten gehoorzaamt is Duitsland en dat is ongetwijfeld het volgende Europese land waar verplichte vaccinatie zal worden ingevoerd.

In Duitsland, waar slechts 67,5 procent van de bevolking dubbel gevaccineerd is, stijgt het aantal besmettingen snel. De vaccinatieplicht staat op de agenda van de volgende bijeenkomst van alle ministers-presidenten op 9 december.

Ook bij onze zuiderburen staat dit onderwerp hoog op de agenda

In België gaan steeds meer stemmen op voor een algemene vaccinatieplicht tegen het coronavirus. Nu bij de zuiderburen weer verscherpte maatregelen worden ingevoerd, is vaccinatieverplichting niet langer taboe. Deze week zei de Belgische minister van Volksgezond, Franck Vandenbroucke, in het VTM Nieuws een algemene vaccinatieplicht toch niet meer uit te sluiten. Ook buiten de politiek zeggen steeds meer partijen voor een vaccinatieplicht te zijn - iets wat verder zou gaan dan bijvoorbeeld het 2G-plan, dat nu in Nederland wordt besproken.

Ons land zou dan worden gevrijwaard van dergelijke praktijken?

Hoelang zal het duren voordat de gladgestreken gezichten van de psychopaten voor de camera verklaren dat gezien het feit dat de situatie bij ons zo ernstig is en gezien het feit dat de ons omringende landen het ook doen, zij er niet aan ontkomen om een wetsvoorstel voor verplichte vaccinatie naar de Tweede Kamer te sturen.

Hoe het dan vervolgens verder gaat weten we allemaal.

Nu verschijnen er allerlei alarmerende berichten in de mainstream media over een kabinet wat de weg volledig kwijt zou zijn en geen flauw benul zou hebben over wat ze nu precies aan het doen zijn.

kabinet weg kwijt

Om een kans van slagen te hebben met de verplichte vaccinaties, moet de puinhoop groot worden, hoe groter hoe beter.

Als de zaakjes netjes onder controle zou zijn, als de zorg niet moedwillig was gesloopt om zo een “zorgcapaciteit probleem” te creëren en er zou niet een enorme puinhoop ontstaan in het hele land met opnieuw lockdowns, dan zou niemand “voor” stemmen bij verplichte vaccinaties.

Waarschijnlijk zal Hugo de Jonge worden geofferd in dit spel en zal uiteraard vrijmetselaar Mark Rutte vrolijk verder gaan met een nieuwe regering en een nieuwe Minister van Volksgezondheid, omdat De Jonge toch her en der “te veel steekjes” heeft laten vallen.

De oversterfte die wordt veroorzaakt door de vaccinaties zal worden gebruikt om verplichte vaccinaties in te voeren, waardoor uiteraard nog veel meer mensen zullen sterven.

Het is een ingenieus plan, waarbij degenen die langzaam worden vermoord schreeuwen om ook hun mede landgenoten die nog stand hebben weten te houden, ook te vermoorden.

Mocht er desondanks toch nog mensen zijn in het parlement die willen dwarsliggen, dan hebben ze daar zo te zien ook al een manier voor gevonden.

Nog is het niet te laat, over enkele maanden waarschijnlijk wel. Als het volk in het vroege voorjaar, depressief en moe is vanwege alsmaar weer die lockdowns. Als de boostershots hun werk gedaan zullen hebben, mensen bij bosjes sterven en het waarschijnlijk ook code zwart is bij de begrafenisondernemers.

Dan is het tijd voor het alles of niet offensief van het WEF team.

Laten we ze voor zijn, we weten wat er gaat gebeuren en we weten hoe ze het zullen proberen. Het zal misschien een variatie worden van bovenstaande, maar proberen zullen ze het.

En dus is het aan ons om dat niet te laten gebeuren. Het is aan ons om te stoppen met het elkaar bestrijden en gezamenlijk als Nederlanders die de vrijheid lief hebben ervoor te zorgen dat al het mogelijke wordt gedaan om het niet zover te laten komen.

Steun elkaar, steun ons en alarmeer zoveel mogelijk mensen. Want het maakt straks niet uit wie of wat je bent, want slaven worden we allemaal als ze de verplichte vaccinaties erdoor kunnen drukken.

vaccinatieplicht