zaterdag 27 november 2021

‘Geef mijn toekomst terug’ (Waarom moet alles kapot terwijl de oplossing zo simpel is?) ~ Pierre Capel

‘Geef mijn toekomst terug’ (Waarom moet alles kapot terwijl de oplossing zo simpel is?)

Een treffender plaatje had Pierre Capel niet kunnen uitkiezen. In Den Haag zal deze vraag vanavond hoogstwaarschijnlijk weer met een keihard NEE worden beantwoord – niet alleen tegen kinderen, maar tegen ons allemaal. Voorgoed.

—————————————————————————————————————————————–

Twee landen: het ene kiest voor gezondheid, het andere voor steeds meer ziekte (rara, welk land zijn wij?) – Hoogleraar (em) Pierre Capel: ‘Echt misdadig wat er wordt gedaan’

—————————————————————————————————————————————–

‘We zijn nu ongeveer een dikke 20 maanden verder. De prikkies werken voor geen meter, en er gaat van alles en nog wat fout,’ begint hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel zijn nieuwe videocolumn. ‘Maar we blijven vrolijk onder de lockdown, want dat is zó nuttig…’ Dan laat hij de moleculaire verbinding zien van een ‘stofje’ waarvan hij zelfs de naam niet meer mag noemen zonder het risico geblokkeerd te worden: Ivermectine. ‘Laten we daar gewoon eens naar kijken. Het mag niet, maar we doen het stiekem toch.’

Dat ‘stofje’ is 50 jaar geleden ontdekt en werd zonder problemen al aan 2,6 miljard mensen voorgeschreven. De juiste dosering, de eventuele (milde, zeldzame) bijwerkingen zijn allemaal bekend. Het werkt direct tegen heel veel ziekten en infecties, zoals rivierblindheid, malaria, flavo virussen, dengue, en ja, ook perfect tegen coronavirussen.

Ivermectine won bovendien de hoogste medische prijs, namelijk de Nobelprijs. Degenen die het ontwikkeld hebben zorgden ervoor dat er geen patent op kon worden verkregen en er dus geen geld aan kon worden verdiend, waardoor het nog geen 1 euro kost en in theorie dus voor iedere aardbewoner beschikbaar is. (Kortom: een absolute nachtmerrie voor Big Pharma).

Twee landen: het ene kiest voor gezondheid, het andere voor steeds meer ziekte

In Japan was onlangs weer een nieuwe corona-uitbraak, ‘toevallig’ nadat bijna iedereen gevaccineerd was. Op 13 augustus nam de Japanse regering een moedig besluit door tegen het dictaat van de WHO (= Bill Gates) in te gaan, namelijk door Ivermectine toe te staan. De ‘besmettingen’ stegen nog heel even door, maar kenden daarna een scherpe daling. Nu is de ziekte verdwenen. ‘De delta variant, en alle varianten – ze zijn er niet meer. Wat flauw…’

‘Dan hebben we een ander landje,’ gaat Capel verder. ‘En die kregen in het najaar ook een hele hoop ‘besmettingen’ – whatever that may be. Maar stel dat het allemaal Covid is. Er moest dus wat gebeuren. En wat was dat? Het pilletje werd verboden en er kwamen hoge straffen op.’ Gevolg voor de ziekte? ‘Die gaat prima. Let it go! Gelukkig kan alles weer kapot. De vaccinaties werken niet, en die derde prik? Vergeet het maar. En de ziekte blijft: ‘Bring Back Better?’ Dat gaan we doen!’

Is er dan wel iets positiefs te zeggen over het ‘vaccin’?

* Het werkt niet voor ouderen, zoals uit allerlei studies blijkt. De groep die zogenaamd beschermd zou moeten worden wordt ziek omdat hun immuunsysteem verouderd is, dat ze met 83, 84 jaar of ouder bijna op sterven liggen. Daar werkt het niet voor.

* Het spike eiwit waarvoor geprikt wordt is het Wuhan-spike, en dat is er allang niet meer. Hierdoor worden er geen neutraliserende antistoffen aangemaakt voor Delta, Kappa, Bretagne, de Colombiaanse en andere varianten (zoals nu de nieuwe ‘Nu’ variant, waarmee – zoals we al heel lang voorspellen – weer een nieuwe ronde angstzaaien is begonnen – X.).

* Heel vervelend: door de injecties ontstaan er antistoffen die de zaak juist verergeren (Antibody Dependent Enhancement – ADE). De ‘vaccinaties’ genereren juist meer en snellere mutaties, waardoor de gevaccineerden superspreaders worden (zoals Capel in eerdere videocolumns uitgebreid heeft uitgelegd). Ook daar zijn allerlei studies over.

* Het spike eiwit is toxisch en blijft niet in de arm zitten, maar verspreidt zich door het hele lichaam (inclusief cruciale organen, hart en hersenen) en richt daar schade aan, zoals stollingsproblemen en ontstekingsproblemen. Capel: ‘Ja, en dat nu plotseling overal jonge mensen (waaronder opvallend veel sporters) omvallen met een hartprobleem… tja, dat ‘heeft er niets mee te maken’….’

* Er zijn ongelooflijk veel bijwerkingen en sterfgevallen. (Meer dan alle andere 70+ vaccins in 30 jaar tijd bij elkaar opgeteld. In alleen al de EU zijn 30.000 officieel geregistreerde Covid vaxdoden, en 1,3 slachtoffers met permanente en ernstige gezondheidsschade. Aangezien de officiële EU vaccinatiemonitor EudraVigilance volgens diverse onderzoeken historisch slechts 6% van de werkelijke aantallen bevat, bedraagt het aantal vaxdoden in de EU in werkelijkheid dus al ruim een half miljoen.)

‘We doen het voor de zorg’ – hoezo?

De immunologie expert wijst vervolgens op de website NICE waar jaarlijkse overzichten op staan van alle IC opnames. Hiervoor zijn officiële data gebruikt:

Hier zijn we dat het totaal aantal IC opnamen na 2014 steeds verder is gedaald, INCLUSIEF het ‘vreselijke corona rampjaar’ 2020:

‘Dan kun je met allerlei verhalen komen zoals ‘ja maar de corona patiënten liggen er langer’, maar geef ze even een pilletje dan waren ze er überhaupt niet op gekomen,’ vervolgt Capel. ‘Nee, maar dat mag niet.’

‘Echt Misdadig’

‘En wat nu ongelooflijk vervelend is van al die data, wat er echt, ECHT misdadig aan de hand is:’

‘De toekomst van hen wordt he-le-maal verkwanseld. In hemelsnaam, wordt wakker! En als je zelf zo bang bent, oké – maar geef de toekomst terug aan je kinderen!’

‘Mensen, morgen (= vandaag) zijn er weer die waanzinnig intellectuele, goed georiënteerde en fantastisch onderbouwde verhalen (op de persconferentie vanavond, de ‘Mark&Hugo Propaganda Show’ -X.) waarom de scholen dichtgaan, waarom de horeca kapot moet, het MKB weg moet, allemaal ‘voor de volksgezondheid’. Maar kijk eens hier in de lucht,’ wijzend op de moleculaire verbinding van het bewezen veilige, spotgoedkope en perfect werkende ‘stofje’ (dat naar mijn overtuiging juist daarom streng verboden is in Nederland – X.).

‘Dat zou iets kunnen oplossen, maar dat mag niet, want dan wordt het niet ‘beter’ op aarde. We moeten echt ‘Bring Back Better’ (/ variant van ‘Build Back Better’). Wie dat gelooft, mag het zeggen. Ik niet.’ (1)

Kijk hier de hele column (ruim 9 minuten):

Xander

(1) Pierre Capel

Eerdere besproken video columns en -colleges van Pierre Capel:

24-11: ‘Data Amerikaanse Hartstichting medisch bewijs dat Covid vaccins ‘moord’ zijn’ (/ Hoogleraar (em) Pierre Capel: ‘Ik begrijp er helemaal niets meer van. ALLES gaat kapot’)
19-11: (/ Hoogleraar (em) Pierre Capel laat opnieuw grafieken zien waaruit blijkt dat de snel oplopende besmettingscijfers aantoonbare PCR-flauwekul zijn)
24-10: (/ Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is)
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert (/ Pierre Capels ‘Immunologie voor Dummies – deel 5‘ )
24-10: (/ Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is)
12-09: Covid virus verdwenen uit RIVM statistiek, maar injecties en vaxpaspoorten blijven (Capels column ‘Niets nieuws onder de zon’ / ‘Waarom is het verboden te vragen wat hier allemaal achter zit?’
18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’ ( / Nogmaals: ‘Dit is geen vaccin, maar genetische modificatie van UW lichaam’ – Mens wordt genetisch geprogrammeerd klontvormend eiwit aan te maken – ‘Afgenomen basale vrijheden moeten worden betaald met vaccinatie’)
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre Capel)
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’ (video college Pierre Capel)
03-01: Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’ (video college Pierre Capel)

2020:
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn

 

Enkele overige relevante links:

17-11: Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS
16-11: Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
13-11: British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers
12-11: Cardioloog die dit jaar ongevaccineerden openlijk verketterde sterft na boostershot
10-11: ‘Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’
10-11: Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
04-11:Ernstig zieken overspoelen zorg in VS, maar niet met Covid – gevolgen van vaccins?
02-11: Opzet? Alle Covid vaxdoden veroorzaakt door de 5% batches die het meest werden verspreid (/ Ex-Pfizer VP en hoofd wetenschap dr. Yeadon: Je zou wel gek zijn als je nu nog je mouw opstroopt – Ruim 28.000 officiële Covid vaxdoden in de EU (stand 19 oktober)
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is (Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood)
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
16-09: Internationale Science Direct studie: Kinderen lopen veel meer gevaar door vaccins dan door Covid
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
14-09: WOB verzoeken bewijzen bedrog: Instanties hebben Pfizer vaccin blind goedgekeurd zonder data te checken
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers

……