zaterdag 27 november 2021

Voel mijn vleugel om je heen...je bent niet alleen ~ Lichtinzicht


Voel mijn vleugel om je heen...je bent niet alleen. Nu niet en ook nooit geweest. Eenzaamheid is een eigenschap van het ego die voor veel verdriet en onmacht zorgt.
Wees gerust. ...je bent meer, ja veel meer dan je ego je wilt doen geloven.

Je bent Heel...in verbinding met al wat is. Jouw gedachten zijn mijn gedachten en jouw zorgen zijn mijn zorgen. Je mag je leven leiden in blijheid...vreugde.

Er is zoveel om dankbaar voor te zijn....iedere dag opnieuw...ook in deze tijd! In verbinding met jeZelf kan je verbinding maken met de ander. Doch door je met een ander te verbinden zonder in verbinding te zijn met jeZelf kan je de eenzaamheid niet ontlopen. De mens die in verbinding is met zichzelf...met de Ziel van de Aarde en met de kosmos zal zelden eenzaamheid ervaren.

Hij of zij die met zichzelf verbonden is die voelt de verbinding met alle werelden en kan de wereld van de overledenen en de engelen in zijn eigen hart voelen. Zoek de verbinding niet langer buiten jeZelf, maar accepteer eerst je eigen Heelheid...respecteer jeZelf als een waardevol mens voordat je je verbindt met mensen of situaties buiten je om te compenseren wat je in jeZelf niet durft te omarmen of niet kan of wil zien.

Zo binnen zo buiten...zo boven zo beneden. Dat is hoe het werkt