vrijdag 26 november 2021

Eerste energie update 26-11-2021 ~ Inge Heldens


26-11-2021 

Eerste energie update, de Kracht van de onvoorwaardelijke liefde doet angst samensmelten met jou Geliefde, het hogerzelf..

Momenteel verkeren we weer in de lagere energieën met het verschil dat we na de 22e weer verhoogd zijn in onze energie en dat de zonnewind ons systeem schoon heeft geblaast .

Met andere woorden worden we nu meer beïnvloed door ons hart en derde oog. Voor vele die nu verkeren in de DDNVDZ= De Donkerste nacht van de Ziel voelt dit moment als " duizend doden sterven " oftewel de spirituele dood is nabij alvorens we (verder) kunnen ontwaken. 

Geef weinig tot geen aandacht aan negatieve gedachtenkracht en laat je niet brainwashen, je hoort of ziet tot alles wel 😜 laat je niet imprinten want dat is wat er al maanden gebeurt iedere keer dat jij het woord hoort wordt de angst weer gevoed. Laten we vergeten en terugkeren naar onze ziel onze intuïtie ons zesde zintuig ons gevoel ons hart wat de liefde nodig heeft om te overleven. 

Liefde geeft, ontvangt en deelt en zorgt voor weerstand en immuniteit , zorgt ervoor dat ik/ jij / je mijn energie en mijn licht met jou kan delen wanneer jij je in die donkere tunnel bevindt en opzoek bent naar de uitgang .. 

Inge