zondag 28 november 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Een bericht voor de Feestdagen van Arcturus ~ 28 november 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Een bericht voor de Feestdagen van Arcturus

Gechanneld door: Daniel Scranton – 26 November 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij voelen ons zeer aangetrokken tot andere wezens en collectieven die ook geïnteresseerd zijn in de evolutie van bewustzijn daar op Aarde, in de hele Melkweg, en in dit wonderbaarlijke universum van ons. We voelen de aantrekkingskracht die ons vibratie gewijs dichter brengt bij degenen die dezelfde perspectieven, verlangens en agenda’s hebben, en we komen op een heel natuurlijke manier bij elkaar, zoals wezens en collectieven dat doen wanneer er geen manier is om iemand op te roepen en een afspraak te maken op een bepaalde tijd en op een bepaalde dag. In plaats daarvan laten we onze trilling zijn wat anderen tot ons roept, en laten we hun trilling zijn wat voor ons het interessantst, aantrekkelijkst en meest bevredigend is.

Dat wil niet zeggen dat wij wezens en collectieven zouden mijden die vibrationeel ver van ons af staan, maar gewoonlijk zal het een uitdaging zijn om op dezelfde golflengte te komen met die anderen die niet in harmonie met ons trillen. We dwingen het niet; we dwingen onszelf niet om in de buurt te zijn van degenen met wie we niet in de buurt willen zijn. We kunnen het onmogelijk doen zonder onze vibratie te verlagen.

Jullie zullen merken dat hetzelfde geldt voor jullie allemaal. Jullie kunnen jezelf dwingen om bij mensen te zijn waar je niet echt bij wilt zijn, maar je zult merken dat je je vibratie verlaagt om dit te doen en dat je vervolgens opgelucht bent wanneer je weer kunt kiezen met wie je omgaat. Dit is natuurlijk een tijdige boodschap voor de feestdagen, waarin mensen soms uit verplichting bijeenkomen. Soms verschijnen ze alleen maar om de schijn op te houden.

Maar het is belangrijk om tijdens deze feestdagen trouw te blijven aan jezelf en niet naar de feestjes en etentjes en bijeenkomsten te gaan waarvan je voelt dat je trilling daalt als je er zelfs maar aan denkt om die bepaalde afspraken bij te wonen. In plaats daarvan raden we jullie ten zeerste aan je te concentreren op je eigen vibratie, wat je oproept, waartoe je je aangetrokken voelt, en op te merken waar je wilt zijn in de wereld, en jezelf de luxe te gunnen naar die plaatsen te gaan, rond de mensen te zijn waarmee je harmoniseert qua vibratie, zelfs als dat alleen jezelf is, je huisdier, of Moeder Natuur en Moeder Aarde.

Wees lief voor jezelf tijdens de feestdagen; wees warm in je hart en openhartig voor degenen die misschien meer tijd met je willen doorbrengen. Maar wees ook bereid om een transmissie van liefde te sturen in plaats van je lichaam, en laat alle schuldgevoelens los, of ze nu van binnenuit naar je toekomen of van iemand buiten je. Ze dienen je niet. Jullie zijn er om een hoge vibratie vast te houden, en dat betekent onvoorwaardelijk liefhebben, maar dat betekent niet dat jullie je eigen vibratie moeten opofferen om anderen van dienst te zijn. Je kunt anderen op zoveel manieren van dienst zijn en toch die hoge vibratie behouden waarin je altijd wilt zijn.

Dat is wat we jullie aanraden en we vertrouwen erop dat jullie allemaal je ogen sluiten, diep ademhalen en jezelf afvragen waar je de komende vijf weken of zo wilt zijn. En als jullie eerlijk zijn tegen jezelf, zullen jullie in staat zijn om meer van de energieën die binnenkomen te absorberen, jullie zullen in staat zijn om er meer van te aarden, en jullie zullen in staat zijn om je medemensen beter van dienst te zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org