zaterdag 27 november 2021

Christusbewustzijn zal je helpen jezelf te vinden ~ Gechanneld door Saïa - Syl'Vie


Christusbewustzijn zal je helpen jezelf te vinden

Het is met een hart vol vreugde en veel emotie dat deze tekst aan mij werd doorgegeven en dat ik hem met jullie deel.

Het op het toneel verschijnen van het organische levende licht uit de bron is in actie achter de chaos die het einde der tijden aankondigt.
Het Christusbewustzijn wekt de zuivere harten en zal de fusie van de Christelijke vlammen op aarde veroorzaken, wat het proces van het aan het licht brengen en zuiveren van het negatieve zal reactiveren.

Dit collectief van licht wordt op zijn plaats gezet en naarmate de klimatologische en politieke gebeurtenissen toenemen, duwt het omgekeerde proces zich richting totale fusie met de bron.

Het pad van totale chaos verlicht het Christuspad en benadrukt het door de oprichting van pilaren, gekozen functionarissen die hun rol hervatten en zullen samensmelten met de bron.
Deze oproep tot het licht van alle nederige dienaren van de bron is in ieder van hen innerlijk, het is het zielscontract dat met de bron is gesloten dat nu in de zaak voor de betrokken mensen wordt gerealiseerd.
Het is een diepe roep in je goddelijke hart die deze fusie met de bron en de pilaren zal toestaan, de vlammen zullen het vertegenwoordigen en uitstralen met hun oneindige kracht en zo de mensheid helpen zichzelf te redden van deze valse patronen en zich op het pad te voegen. .
Hereniging is heel dichtbij voor zover we alle mogelijke paradoxen in termen van beperkingen en inbreuk op onze vrijheden bereiken.
Deze oproep wordt gevoeld door de betrokken mensen en een terugtrekking wordt van hen gevraagd om zich beter te concentreren op hun goddelijke missie en het openen van hun goddelijke heilige hart.
De onvoorwaardelijke liefde die de bron aan hen zal overbrengen is van een oneindig buitengewone kracht en zal hen deze fusie toestaan ​​waar zo op wordt gewacht door alle galactische wezens die hebben deelgenomen aan de bescherming en de uitwerking van het goddelijke plan op aarde.
Het uur is nabij, alles versnelt om het goddelijke plan op aarde te dienen, jullie, de acteurs van de nieuwe wereld, jullie zullen jezelf herkennen en jullie zullen geleid worden om elkaar te ontmoeten in goddelijke aardse vlammen en jullie missie op aarde uit te voeren.
Deze aarde die de nieuwe aarde zal worden na zuivering van alles wat niet meer zou moeten zijn.
Een goddelijke interventie is op handen, iedereen moet zijn plaats innemen en zich voorbereiden op de actie die van hem zal worden gevraagd.
De bron is almachtig, laten we niet vergeten dat we tot haar dienst zijn.
Geloof en vertrouwen in het Christuspad, in goddelijke eenheid op aarde zijn de enige waarden die ons op het pad naar het licht zullen houden.
Laten we onze plaats innemen en ons voorbereiden om te handelen en op te gaan in de materie in ons heilige goddelijke hart.
Hiervoor moet iedereen zijn eigen regelingen treffen en afstand nemen van het collectief dat wordt doorkruist door de schaduwen om zich opnieuw te concentreren in hun heilige hart.
De plaats van elke persoon bevindt zich in zijn goddelijke, kristallijnen hart, waar het licht van de bron de zuivere trillingen van onvoorwaardelijke liefde uitstraalt en draagt.
Het einde der tijden omvat veranderingen in gewoonten en verlossing van zonden om het goddelijke licht van de bron te bereiken en het Christuspad te betreden, het enige pad van zuiverheid en waarheid.
Neem wat in je resoneert en handel volgens het goddelijke plan, zelfs als het collectieve bewustzijn afvallig is, weet dat het goddelijke plan in volle actie is en zich ontvouwt.
Alle dienaren van de bron, alle authentieke christelijke vlammen zullen het goddelijke plan herkennen en ernaar handelen dat de bevrijding van de mensheid tot stand zal brengen.
Na deze versmelting en deze grote reiniging zal er onvoorwaardelijke liefde op aarde gevonden worden. Neem je plaats in als acteurs in dienst van de bron en laat het proces plaatsvinden, dat prachtig wordt georkestreerd door het goddelijke.
We zullen elkaar weer ontmoeten op de nieuwe aarde in eenheid, onvoorwaardelijke liefde, goddelijke eenheid en de vrijheid om te zijn.
De bron dienen is geloof en vertrouwen hebben in het goddelijke proces, je volledig overgeven aan zijn bevel en zijn goddelijk gezag.
Ik ben, wij zijn, jullie zijn de kinderen van de bron, de tijd is gekomen voor ons om onszelf te plaatsen in onze afstemmingen, onze terugtrekkingen, onze posities om het goddelijke werk te laten werken.
Eer aan God, aan de schepper van deze wereld, aan alle galactische wezens die helpen om het goddelijke plan op aarde te realiseren en de mensheid te redden, aan alle wezens die aanwezig zijn en die hun aardse missie hebben erkend, aan alle onschuldigen die in de baarmoeder zijn gevangen en daaruit zullen worden verlost op hun verzoek.
Onvoorwaardelijke liefde, compassie voor alle wezens op aarde en in andere werelden.
Overwinning van licht en actie op aarde gemaakt door de werelden van licht, de heilige drie-eenheid, de terugkeer van het verenigde Christusbewustzijn.
Bron.
Gechanneld door Saïa - Syl'Vie