dinsdag 30 november 2021

Energie update: Nieuwe Maan met een Zon-eclips ♥ Fran Tielemans ♥

Energie update: Nieuwe Maan met een Zon-eclips ♥ Fran Tielemans ♥ 

Lichtwerkers Nederland

Aankomende zaterdag 4 december (8u44) is er een krachtige Nieuwe Maan met een Zon-eclips (hier niet zichtbaar), terwijl de invloed van de Maaneclips/Volle maan nog volop doorwerkt - veel kans dus dat ook jij op één bepaald (of meerdere) aspect(en) in jezelf of van je leven onrust/ongemakkelijkheid hebt gevoeld. Wat goed is, want onrust gaat altijd verandering vooraf, en wanneer die verandering uit het diepste/Hoogste van jezelf komt is die altijd ten goede, en daar word jij (en wordt de wereld) altijd een stukje beter van - ook al lijkt de drempel van weerstand/angst/onwil/twijfel/onzekerheid om die verandering concreet te maken of om iets los te laten té hoog, en heb je het gevoel uit je comfortzone geduwd te worden.

Ook energetisch/fysiek kan de onrust ongemakkelijk zijn, de energie is sinds enkele dagen opnieuw behoorlijk 'hoog/sterk', en dit kan je ervaren door bijv. veel nood aan slaap, intense dromen, gepiep in de oren, spanning/pijn in kaakgewrichten/tandzone, onevenwicht, onrustig hart, moeite om te focussen, gevoel van fysieke zwaarte, behoefte aan meer zoet/vet/zout dan gewoonlijk, angsten of andere emoties (wat bij jou bovenaan in je lade ligt), enz. Je kan zelf aanvullen.



❥ Dit kan duren tot enkele dagen na de eclips.

Denk eraan dat de dragende energie van november sterk naar binnen getrokken is/was - waarin de noodzaak zich toont om na te denken, te bezinnen, dingen te herbekijken/herwaarderen/herschikken.

De volgende maand is de laatste van dit jaar met een sterke trilling van 'verandering'


Dus velen kunnen een gevoel hebben van urgentie (ook in de maatschappij algemeen): dingen die uit balans zijn dienen nu echt te worden aangepakt, je kan niet meer ontlopen dat wat je aan de kant probeerde te schuiven of dat wat je niet wou zien.

En vooral: jouw eigen stille plek maken/vinden, de stille plek in het oog van de storm, waarin onopgeloste emoties en disharmonie van mensen en een wereld in verandering overal vrijkomen.

❥ Je eigen veld opschonen is dus niet alleen een geschenk voor jezelf, maar ook voor de wereld, want zo help jij de wereld schoner maken en ophelderen.

Zo kan jij ook jouw licht sterker laten schijnen, zo sta jij krachtiger in jouw wortels, zodat je niet omwaait in de stormen van het leven. Jouw licht, dat is jouw rust, jouw harmonie, jouw balans, jouw liefde, jouw geduld, jouw mededogen, jouw overwinning op de donkere stukjes in jezelf waar je jezelf hebt bovenuit getild. Misschien eens kijken dus hoe jij van daag jouw licht helderder en sterker kan maken.

Dank je wel alvast, in naam van ons allen, in naam van de wereld.


Fran Tielemans
www.maitreya.be