zaterdag 27 november 2021

De bron, gechanneld door Amalia.



Zo klein en toch zo groot, je wist het eeuwige zaad van liefde in jezelf te verwelkomen. Je ziel danst en verheugt zich in wat je doet. In de lichtstralen die uit je hartstraal komen, versterk je de energie van degenen die om je heen dansen.

In je contact, in contact met je ziel, is de verspreiding van liefde onmiddellijk, en het werk van bevrijding werkt voor het welzijn van iedereen. Er stroomt zoveel informatie door je kanaal en wordt met grootsheid uitgezonden.

Wij danken u.

Weet dat de zielen die contact hebben gemaakt met jou of met andere wezens zoals jij, op weg zijn naar hun bevrijding en dat hun bewustzijn zich uitbreidt voor een nieuwe staat van zijn. Hun lichaamsvat geneest beetje bij beetje en transformeert elke kwaal in begrip, zo bevrijdt de mens zich van zijn ketenen.


Aan alle wezens van licht die heling, channeling werk doen... Je zult meer informatie ontvangen in het hart van je heilige koepel. Met ieders instemming ontvangt u in samenwerking met het zonnehart uw "pakketten" voor belangrijke updates. De lelijkste dingen in deze wereld verdwijnen in je hart om plaats te maken voor een stroom van energie van liefde en overvloed.

Laat niets dat in de weg staan, want je maakt een moeilijk jaar af, maar het is nog niet voorbij, het zal nodig zijn stevig ingespannen te worden zodat veel wezens bij je bron kunnen komen drinken. Alle wezens die uit deze staat van onderwerping komen, weten niet langer hoe ze hun leven moeten beheren en zullen kracht en een tweede wind nodig hebben. Het zal moeilijk voor ze zijn om "af te stemmen" op het oerlicht, ze zullen een transformator nodig hebben, dan een katalysator, jullie zullen die mensen zijn.

Deze tweede wind zal hun herinnering in hen wakker maken, deze herinnering die lange tijd sluimerde. Ze zijn onderweg, terwijl anderen op weg zijn naar andere ascentieplannen. Ze hebben deze ervaring gehad, ze hebben gekozen, nu moeten ze gaan, zo is het. Wees gerust, als hier beneden terreur heerst, ze worden hierboven met veel liefde begroet en vieren dit moment van bevrijding en herontdekte vrijheid. Verwacht veel vertrek, we hebben je gewaarschuwd, maar dit einde van het jaar zal niet het gelukkigste zijn, het zal geen gelukkige huizen opleveren.

Ondanks enige mate van begrip zullen velen rouwen om hun doden. De aarde bevrijdt zich en begeleidt zielen in dit soms plotselinge proces. Woede zal vele harten binnendringen, dat is begrijpelijk. Woorden zullen niet genoeg zijn om de stroom van emoties te kalmeren, maar ondanks alles zal de moeilijkheid van de beproevingen je veel leren.

Verspil geen tijd met trivialiteiten, wees verliefd en spreek vooral liefde uit. "Ik hou van jou" zeggen tegen je dierbaren is ook een vorm van bevrijding. Wees niet gierig, je woorden kunnen alles veranderen. Liefde kan onverwachte deuren openen. Kom zo dicht mogelijk bij het licht zodat deze doorgang in het hart van de duisternis kan worden overgestoken zonder je aan te raken. Blijf te midden van de storm glimlachen en drink bij de bron. Laat je niet afleiden, houd je innerlijke balans om op koers te blijven naar je bestemming. Samen zullen jullie door de donkere tijden van de mensheid gaan.

Ontkoppelde harten zullen snel genoeg begrijpen dat ze ontmenselijkt zijn, het zal aan hen zijn om een ​​keuze te maken.

In de vreugde van het leven kun je alles overwinnen, zodat je vibratie naar het hoogste niveau stijgt en je alle tests kunt trotseren die op je pad komen.

Je echte PAS is liefde en de vreugde van het bestaan, het is dankzij je hoge vibratie dat je de valstrikken die door je bedrijf zijn opgezet, zult kunnen doorbreken.

U hoeft zich geen zorgen te maken, wees niet bang voor wat niet bestaat in uw realiteit.
Jullie zullen er komen, wees sterk, mijn kinderen, deze kracht is in jullie en om jullie heen. Weet hoe je jezelf moet omringen.

De bron, gechanneld door Amalia.

Ps: de buik van de aarde wordt gezuiverd als de buik van vrouwen. Velen van jullie brengen herinneringen aan het licht in verband met jullie heilige ruimte, velen van jullie leggen je lichaam in de handen van chirurgen om fysiek schoon te maken wat in jullie is vastgelegd, gematerialiseerd. Je beleeft een bijzonder moeilijke periode, maar de buiken zijn vrij om de energieën van transformatie, van de Nieuwe Aarde, te verwelkomen, maar ook om een ​​golf van kinderen te verwelkomen, een echte golf van licht ...
Wees klaar Vrouwen van deze wereld!