zondag 28 november 2021

Energie delen ~ Anita Schuit


Mijn praktijk wordt de laatste weken overspoeld door zieke kinderen die voorheen sterk waren. Kinderen van bewuste ouders, kinderen die geen of maar beperkte medicatie, spuitjes gezien hebben. Die gezond eten. Hoe komen deze kinderen nu zo (heftig) ziek en blijven er velen kwakkelen. Dit kan niet alleen de iatrogene belasting zijn.

(Licht) kinderen hebben het zeker niet (altijd) makkelijk gehad binnen dit systeem waar ze niet mee resoneren, maar ze hebben wegen gevonden om zich min of meer staande te houden. Zij worden door de heersende macht als een bedreiging gezien en gif en indoctrinatie heeft bij een groot deel van de kinderen gewerkt om ze onder de duim te houden. Autisme, AD(H)D, allergieën, eczeem, wanen, angsten, etc. is het resultaat. Ze dragen etiketjes met zich mee en worden door het (school)systeem gezien als zwak. Men heeft ouders wijsgemaakt dat het moeilijke kinderen zijn die extra hulp nodig hebben.

Tegenslag, wat betekent dat eigenlijk. Je wordt tegengehouden in je doel tot slagen. Reikt het doel die je voor ogen hebt naar jouw zielsopdracht of is het een doel verkregen uit leegte, angst, dwang of (groeps) druk.

Bij herhaalde tegenslagen, ziekte of ongelukjes hoor je vaak als eerste “wat een pech, het zit me niet mee, ik verdien het niet, ik ben te zwak, wat ben ik stom, ik doe vast iets heel verkeerd, Ik heb niet goed uitgekeken”. Je gaat je steeds minder goed in je vel voelen, wordt steeds meer weggeduwd van je ware zielsopdracht en komt steeds vaster in lage energieën van het systeem te zitten.

Zie tegenslag/klachten als een waarschuwing, een kosmische hulp die je eerst zachtjes wil leiden naar je ware weg en steeds harder zal gaan waarschuwen als je er niet naar luistert.

Het bestaande systeem wordt met de dag donkerder en trekt meer dan ooit tevoren op alle mogelijke manieren. Daarnaast wacht het kwantumveld in opgewonden hoge trilling op ons, de nieuwe wereld ligt energetisch al klaar. We voelen een drang naar dit licht die met de dag sterker wordt. Dit geeft grote conflicten wat resulteert in onder andere stress en ontstekingen.
Het is niet je kind die fundamenteel iets mankeert, het is het systeem wat van alle kanten rammelt.

Hoe vaak zie je niet dat als een kind de schoolperiode in gaat ze slaap en eetproblemen krijgen. Vaker ziek worden met bv (oor) ontstekingen en nu dus allerhande vreemde andere klachten. Men zegt ze steken elkaar aan, het is het virus (wat niet bestaat).

De oplossing ligt niet in handelen vanuit opgelegde verantwoordelijkheid, angst schaamte of schuldgevoel.

Je helpt je kind niet door medicatie te geven, een mondkap, te laten testen en/of een spuit. Zo trek je hem/haar nog verder in een lagere trilling.

Vertoont je kind nu heftige klachten of blijft het kwakkelen hou hem/haar thuis. Stop met jezelf in een hokje te blijven proppen waarin je niet (meer) past, stop met je kind de verkeerde kant op te duwen. Dit is en blijft ziekmakend.
Geloof het stemmetje van binnen niet die zegt dat je niet goed voor je kind zorgt, als je hem/haar uit het huidige schoolsysteem haalt. Dat hij/zij niet goed op zal gaan groeien en zijn weg in het leven niet zal gaan vinden. Zij lopen mijlenver voor jou. Begrijp en hoor je kind dat hij/zij nu meer dan ooit zijn eigen weg heeft te gaan. Zij voelen als geen ander de roep van hun ziel.

Het is de hoogste tijd. Heb de moed om los te laten, je om te keren ook als je het doel nog niet helder voor ogen hebt. We hebben ongekende krachten, deze hoeven we niet te verdienen, niet aan te leren, we zijn er mee geboren. Het enige wat ons te doen staat is deze weer te leren zien. Helder krijgen wat aan waarheid van ons is weg geroofd en gedoofd vanaf dag 1 dat we het levenslicht aanschouwden

Jouw opdracht is om dit nú serieus te nemen. Je zal slagen als je eigenhandig stappen zet, letterlijk je leven in eigen handen neemt en deze ook aan je kind terug gaat geven. Letterlijk weer op eigen benen gaan staan zodat je aanvallen van het systeem goed kan weerstaan. Klachten zullen gaan afnemen, tegenslagen worden voorspoed en vooruitgang.

Wees niet bang. Vertrouw op de Goddelijke bron, deze schijnt zijn licht naar je toe zodat je weg helder voor ogen komt en nieuwe kansen voor het grijpen liggen. Zet rustig stap voor stap, verbind en houd elkander vast.
Alleen wij kunnen het nieuwe wat voor ons klaar ligt manifesteren tot een liefdevolle wereld waarin eenieder op eigen gezonde kracht zichzelf is, kan en mag zijn.

Voor de kinderen in vertrouwen, zonder angst

Anita