vrijdag 26 november 2021

ENERGETISCHE KRACHT ~ Pyts Boschma



ENERGETISCHE KRACHT

Blijf standvastig in je kracht, je kracht en macht is immens.

Als je liefde bent, trek je liefde aan, dat is onvermijdelijk. Je weet dat het bestaat, door het te zijn ervaar je het. Laat het stromen en iedereen aanraken die een cirkel om zich heen heeft (zie hieronder voor uitleg). Het zal terugkeren, dat kan niet anders, laat het vloeien als water, water dringt overal doorheen.

Kryon vertelde tijdens een channeling het volgende: emoties creëren energiepatronen. In de nabije toekomst zullen er apparaten worden ontwikkeld die deze energiepatronen zichtbaar zullen kunnen maken. Op dit moment kunnen de meesten van jullie deze patronen alleen voelen, jullie weten dat ze bestaan.

Het energiepatroon dat ontstaat door angst is een cirkel! Deze cirkel wordt kunstmatig gecreëerd en in stand gehouden, het is niet de natuurlijke staat van de mens. De cirkel wordt groter als er meer mensen in angst leven, deze cirkel voegt zich als het ware om een groep mensen heen en houdt hen bij elkaar. (Is het je wel eens opgevallen dat mensen die bang zijn tegen elkaar aan kruipen?). De meeste mensen voelen zich veilig binnen deze energetische cirkel en kunnen of willen niet daarbuiten kijken. En, met het verstand kan iemand van buiten de cirkel deze cirkel niet doorbreken.

De energie van liefde is als stromen water – een zachte waterval – die uitvloeit waar het maar heen wil. Het raakt – net als water – alles in de omgeving aan en verandert het energiepatroon ervan.

Het vloeiende energiepatroon van liefde kan over de statische cirkel van angst heenvloeien, het is afhankelijk hoe hoog de cirkel als een cilinder opgetrokken is. Maar als het energiepatroon van liefde – water – het energiepatroon van angst aanraakt wordt de cirkel dunner en/of lost op. Gelukkig zijn er ook heel veel mensen momenteel die de cirkel te benauwend en te klein vinden, het voelt niet meer goed. Zij zijn de mensen die uit de cirkel stappen als zij in aanraking komen met het energiepatroon van liefde.

Visualiseer dat de liefde als stromend water uit je vloeit en naar mensen toe stroomt die in de cirkel van angst staan. Je hoeft niets te zeggen of te vertellen, je hoeft het alleen maar te zijn, want dit is wél je natuurlijke staat.

Visualiseer het veel en vaak en overal, waar je de cirkel ook maar tegenkomt. Je kunt dit heel snel doen als je het regelmatig oefent. Het is niet eens nodig om fysiek bij iemand te zijn. Door visualisatie manifesteer je je intentie. Je zult een wezenlijk verschil maken en samen met anderen zullen jullie ontelbare cirkels kunnen doorbreken door jullie energiepatroon.

Leer je macht en kracht kennen. Jij hebt als mens eigenschappen en instrumenten die je kunt inzetten voor een nieuwe wereld.

Door Pyts Boschma
Delen is het Licht versterken.