vrijdag 26 november 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Vrijdag 26 november 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Vrijdag 26 november 2021

ENORME ENERGIE SHIFTS MET ENORME UITSTOOT OUDE ENERGIE VEROORZAAKT VEEL DRUK OP DE NERVUS VAGUS TAV ACTIVATIE KRISTALLIJNEN SCHEDEL

***ZEER NERVEUZE-ONRUSTIGE -ROFFELENDE ENERGIE MET EEN EXTREME STIJGING VAN >1,2 BILJARD x***STERK VOELBAAR***KP 1 INTENSIVEERT DE KOSMISCHE STRALING MET BELADEN GEVOELENS ***SR ANOMALIEN MET PIEKEN TOT 55 HZ REINIGEN EN OPENENEN DE KEELCHKRA EN DE HOLTEN IN ONZE SCHEDEL ZOALS BIJHOLTEN-OORHOLTEN-VOORHOOFD EN ACHTERHOOFDSHOLTEN-DRUK OP KAAKHOLTEN EN NEUSTUSSENSCHOTJE-DE VERVUILDE UITSTROOM GEEFT DRUK OP DE NERVUS VAGUS ***HART ONRUST***DUIZELINGEN***OVERBELASTE ORGANEN ALS LEVER EN DARMEN
ONRUSTIG AARDMAGNETISCH VELD GEEFT WANKELIGHEID-MISSLIJKHEID

Kleine G1-klasse geomagnetische stormen zijn mogelijk op 27 november, wanneer een CME naar verwachting naar het magnetisch veld van de aarde zal kantelingen.
Geeft al onrust, vol daas hoofd, druk/spanning op de maag, suizen en fluittonen.
Wanneer je begint te veranderen komen er dingen los in het lichaam. Delen van het celweefsel komen los. In je hoofd, je schedel zijn er vele structuren opgebouwd uit mineralen die door het transformatieproces worden afgestoten. Dit afgestoten materiaal komt uiteindelijk via de wervelkolom en de zenuwbanen in het celweefsel.

Wanneer dit materiaal verwerkt wordt door het lichaam ontstaan verstoringen en oncomfortabele gevoelens in het hoofd, de ogen, de wervelkolom en het zenuwstelsel zoals duizeligheid, hoofdpijnen en een druk in het hoofd (meestal van achter naar voren).

De eerste plaats waar de mutatie begint is in de DNA van de hersenen. Dit veroorzaakt een mogelijk minder functioneren van sommige hersenfuncties. Je zicht wordt aangetast, hoofdpijnen komen op, je gehoor zal veranderen en je mogelijkheid om scherpzinnig te zijn wordt van tijd tot tijd aangetast.

Je hoofd begint letterlijk voorzien te raken van materiaal dat kortsluiting kan veroorzaken. Wanneer je dergelijke symptomen ervaart ligt dit dus aan het losmaken en afvoeren van de overbodige materialen. Een gevolg hiervan is verandering in je humeur.

Soms kan je in een opperste stemming zijn en beschikken over veel energie en plotseling kan dit omslaan in een depressie op het moment dat een stukje van je oude wereld als het ware wordt losgeweekt uit je lichaam.

Ook kunnen er verstoringen van de oren en de sinus ontstaan als teken van cel transformatie. Dit zijn verstoringen (verkoudheid, neusloop, hoofdpijn) die door steeds meer mensen worden ervaren.

Grote veranderingen in de sinus zijn noodzakelijk omdat die in belangrijke mate zorgen voor het creëren van balans in het lichaam. En omdat het lichaam door de transformatie van de cellen uit haar balans geraakt worden deze gebieden overgevoelig voor heel veel invloeden van buitenaf zoals biologische toevoegingen die niet van natuurlijke aard zijn.

Dit kan ook reden zijn voor het gebruik van goede gezonde voeding en veel puur water.

Ons FYSIEKE LICHAAM gaat nu door enorme energie verschuivingen oftewel shifts heen;
- hartkloppingen/thymus fladderen, hartritmestoornissen, hart
overslaan, je hart voelen kloppen in je keel
- duizelingen,
stress, angstig omdat ons duale ego brein deze
symptomen zeer angstaanjagend en verontrustend vindt en deze
duale gedachten geven dan fysieke reacties als paniek, paniek,
grote onrust, hyperventileren, benauwd= zwart-wit denkend brein
- hartchakra openingen en expansies geeft drukkend gevoel op
het borstbeen, alsof je hart op barsten staat en uit je borstkas wil
springen=uitbreiding van het hart over het hele lichaam heen.
- emotionele uitbarstingen/tranen, hoofdpijn
- lusteloos, overprikkeling, huidirritatie, onzekerheid

Bij hartkloppingen en verhoogde hartslag, onregelmatige hartslag
zonder medische oorzaak, helpt het om de hals te masseren en dan mn de rechterkant van je hals= dit geeft kalmering vd nervus vagus!

Hoe sterker en intenser de zon-activiteit hoe meer je symptomen zullen opvallen en ervaren die een rechtstreeks gevolg zijn van bewegingsgolven van de Zon én in het Aardeveld.

SYMPTOMEN Het geeft overbelasting van het zenuwstelsel, organen en klieren, lichte tot zware vermoeidheid = afhankelijk van de sterkte van de vlammen, de snelheid van de zonnewind, en de kracht van de geomagnetische stormen) irritatie, emotionaliteit, hyperactiviteit, trage spijsvertering, diarree, spierpijnen, druk op het hele skelet, druk op het voor-achterhoofd en schouders, boeren, veel uitlaatgassen misselijkheid, evenwichtsstoornissen, pieptonen, ruis horen, een ijl hoofd, wazig zien spanning in de kaken, oor- of tandpijn, pijnlijke lymfeklieren mn aan de linker lichaamshelft en rechter onderkant van ons lichaam, benauwdheid alsof je in een hoge drukpan zit, niet goed door kunnen ademen= doordat je grote lymfezak rond je navel propvol zit door alle afval die nu vrijkomt.

Neem je rust en heb vertrouwen in je lichaam zodat je de afvalstoffen de kans geeft ze uit je lichaam te verwijderen, bij angst vernauw je je bloedvaten en stagneert het juist de afvoer.

Bij vertrouwen verwijd je de bloedvaten en stroomt de afval door!
De verhoogde energiegolven geven weer een versnelling van het lichtlichaam en dus pijn en spierklachten incl. vibrationele griep. Doordat we gedwongen worden tot rust gaan de organen ont -stressen en gooien allerlei opgehoopte emoties en afval eruit, zo loopt chakra 3 snel vol en is overgave gevraagd. Het lichtlichaam ontwaakt en is bezig met he uitlijnen en licht geeft eerst fysiologische pijn.

TIP: Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende wellness producten van Natural Upgrade. Ze geven bv gelijk een goed aarding aan je voeten mbv de Feetcare of bv de Bodybutter die je energetisch beschermt. Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken. www.naturalupgrade.nl

***Beetje weer een hutspotje vandaag Ik krijg zoveel info tegelijkertijd binnen dmv channelen

Marjolein Ingrid Soulpursang