dinsdag 30 november 2021

Energie boodschap 30/11/2021 ~ Freemanfreesoul


Energie boodschap 30/11/2021

Je bent nu toe aan rust en evenwicht.
Deze maand November was zwaar en donker en dit terwijl alles ook zeer afwisselend op je afkwam. Je emoties gingen alle kanten op en je gedachtes speelden je parten. Het ene moment was je overtuigd van je doen en het andere moment wist je niet meer wat te doen. Het wordt tijd dat je gaat inzien dat het dualiteit, het apartheid/divisie systeem waar we ons hele leven zijn opgegroeid, zich nu sterker maakt omdat deze voelt dat het aan het falen is. Er zal nog een groep zijn die uit gemakzucht deze zullen behouden en dit systeem blindelings vertrouwen. Net daarom is het van groot belang dat jij vertrouwen blijft houden op je intuïtie, op je gevoel en op het plan dat de schepper voor ons heeft.

Het wordt tijd dat deze wereld gaat inzien dat alles wat op aarde leeft, een Eenheid is. Apartheid is gecreëerd om individuele entiteiten macht te doen krijgen en hoe meer macht deze bezitten, hoe meer slaven ze erbij krijgen. Hoe meer zij groeien hierin, hoe krachtiger zij worden. Zij willen altijd meer en meer, wat de kostprijs hiervoor ook is.

Je bent nu uitgeput en zelfs moe. Je hebt zo hard je best gedaan om anderen mee te krijgen dat je nu je hart mag volgen en met zachtheid en begrip voor jezelf je koers verder mag zetten. Je kan niet iemand redden die zelf kiest om te verdrinken. Je wilt toch niet dat ze uit paniek jouw doen verdrinken? Dus blijf alert. Je hebt alles gedaan wat je kon, al denk je dat er nog andere manieren zijn om deze te overhalen. Respecteer elk zijn keus hierin en stap nu uit die Apartheid. Hoe langer jij (onbewust) hieraan blijft meedoen, hoe langer het ook zal blijven deel maken van je eigen leven.

Hoe moeilijk het misschien nu ook is, blijf herinneren dat de maand December een maand van Licht, verbinding en verlossing is.
Breng licht, liefde en warmte naar buiten maar ook naar binnen. Wat dit systeem vandaag of de komende weken zal beslissen, dit heb jij niet in handen. Gebruik bewust je energie en manifesteer zo wat je hart echt wenst.

Eenmaal elk voor zich zal beseffen dat we één zijn, dan zal de wereld ontwaken in elk ziel die deze herkent. Wie zich blijft vasthouden aan een systeem die alles dicteert en alles voor elk individu beslist, deze zal zich verliezen hierin en oplossen in de mist.

Ik wens dat jullie nu allemaal innerlijke vrede en rust zal vinden. Dat jullie nu gaan verbinden en in Eenheid gaat leven. Zie alles al verbonden met elkaar, zodat je geest deze ook werkelijk beleeft. Je zal dan eindelijk de wereld zien zoals je deze hoort te zien.

Zorg goed voor jezelf, zo zorg je ook goed voor elkaar.

Liefdevolle groet Carlo