zaterdag 27 november 2021

De Nieuwe Aarde schakelt naar de hoogste versnelling ♥ Judith Kusel ♥

De Nieuwe Aarde schakelt naar de hoogste versnelling ♥ Judith Kusel ♥

Lichtwerkers Nederland

De Nieuwe Aarde schakelt nu echt naar de hoogste versnelling, aangezien de dimensionale frequentiebanden snel verschuiven naar de 7e, terwijl de 9e ook zijn aanwezigheid laat voelen.

Dit betekent letterlijk dat alles nu wordt opgetild naar een veel hogere trillingsfrequentiestaat, aangezien de Nieuwe Aarde haar aanwezigheid in alles en op elke manier laat voelen.

We moeten nu echt het verleden en alles wat ooit is geweest loslaten.

 

Het leven is totaal nieuw. Herboren.

 

Als het verleden om wat voor reden dan ook ter sprake komt, laat ik het gewoon bewust los. Het is voorgoed verdwenen. Het heeft geen kracht meer.

In het hier en nu creëer ik het nieuwe en laat ik het onbekende, het nog niet in kaar gebrachte, het onontgonnen gebied zich aan mij openbaren.



Geweldig. Want het schijnbare vormloze heeft vorm. Het schijnbare niet-in kaar gebrachte - is navigeerbaar. Het schijnbare onbekende - is bekend op Universele niveaus. Het onzichtbare is zichtbaar voor degenen die kunnen afstemmen.

 

Dit te mogen ervaren is werkelijk een Goddelijk Geschenk

 

 Het is een voorrecht om in staat te zijn het Nieuwe Tijdperk mede te scheppen en inderdaad te verankeren in de Nieuwe Mensheid.

Evolueren, groeien, uitbreiden voorbij expansie, is in de Eenheid en in het Universele stappen en inderdaad in het volledige Kosmische Burgerschap!

De shift kan alleen worden bereikt door het Open hart en de volledige aanwezigheid van de uitgestrekte Ziel. De Ziel kan zich oneindig uitstrekken. De ziel is door niets of niemand gebonden. De ziel is eeuwig vrij.

Wat een magische ontvouwing is dit: een nieuw begin in elke zin en vorm!"

Wat een vreugde!

Wat een wonderen!

 Er gebeuren wonderen!

Judith Kusel

judithkusel.com

❥ Special dank voor de vertaling

Yvonne Bakker – The Essence of Life
yvonnebakker.nu