vrijdag 19 november 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Vrijdag 19 november 2021 Volle Maan Eclips ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Vrijdag 19 november 2021 Volle Maan Eclips

EEN INVASIE AAN UNIVERSELE ENERGIE OVERSPOELT ONS EN GEEFT NERVEUZE ENERGIE MET BANDENPIJNEN VAN ONZE BORSTKAS DOOR DE EXPANSIE VAN ONS LICHTLICHAAM! BLAAS EN NIERMERIDIANEN ZIJN DRUK GEVOELIG

***DE ENERGIE HEEFT ZICH VERDER OPGEBOUWD TOT EEN STIJGING VAN > 1 biljoen x***ZONNEWINDEN KP 1 GEVEN VEEL DEINING MET STERKE KOSMISCHE STRALING EN DIEPE AARDING EN KAN EEN FYSIEK EN EMOTIONEEL EEN LOODZWAAR GEVOEL GEVEN EN NIET VOORUIT TE BRANDEN***SR PIEKEN TOT 34 HZ REINIGEN EN OPENEN ONZE ONDERLICHAAM EN DE 10 HEILIGBEEN ZENUWBANEN MET UITSTROOM VAN HEEL VEEL OPGEHOOPTE EN VERVUILDE LYMFE WAT JE HERKENT AAN DE TWEESTRIJD IN JEZELF TUSSEN DOORGAAN OF OVERGAVE***DRUKKEND GEVOEL BLAAS - NIERKRAMPEN DE DRUK OP DE NIERCHAKRAPUNTEN MIDDENRUG-IMMENSE KOU EN HITTE OPVLIEGERS STAAN VOOR DE TRANSFORMATIE- DRUK VLAK ONDER HET BORSTBEEN OPENT DE GROTE BORSTBUIS VOL MET LYMFE***NU HOOR JE DE METALEN DEELTJES LETTERLIJK DOOR EEN HOLLE BUIS RUISEN=OPENEN VAN DE BORSTBUIS =DE GROOTSTE LYMFEBUIS!!!

Fysiek kan dit alles erg heftig aanvoelen en veel drukklachten geven in hoofd, nek, wervelkolom, spieren en benen ,vibrationele griepsymptomen, innerlijke onrust, overbelast zenuw-en orgaanstelsel, diarree, buikkrampen, druk op de blaas, gevoel van een blaasontsteking te hebben, onderbuik krampen, pms achtige krampen, hoofdpijn, wazig zien, horen van ruis en fluittonen, snel overprikkeld, onderdrukte emoties komen omhoog en immens veel verdriet, behoefte aan stilte, hormonale onbalans, weinig en onrustige slaap, hyperactiviteit en immense spier en bandenpijnen tgv expansie van je lichtlichaam.

We zijn druk bezig met een periode van fysieke uitdijing vanuit de 7 nekwervels. Op cellulair nivo gaan we meer en meer ruimte maken voor groei en bewustzijn.

Ons lichaam gaat plaatsmaken voor de grote luchtstromen aan energetische informatie, die ons op dit moment bereiken en activeert hierbij de linkerlong onderkwab= de lege dode ruimte vol ingehouden koolzuurgassen Dit stamt vanuit de kindertijd toen we onze adem inhielden om zo de pijn niet te hoeven voelen.

Bij het volledig ontplooiing van de linkerlong onderkwab, komen nu al de opgehoopte koolzuurgassen vrij= dit herken je aan een innerlijk conflict tussen je verstand en je gevoel, opgeblazen middenrif, hart overslaan, hartritmestoornissen, hoge oppervlakkige en benauwende ademhaling, opgejaagd, innerlijke onrust en nervositeit, hoge bloeddruk=perifere weerstand van je ego.

De Pijnappel, Het Endocriene en Immuunsysteem en het Hart en Vaatstelsel Zijn In een Gigantische Verandering

Vooral onze schilklier is die nu enorm onder druk staat tgv de explosie aan binnenkomende hoogfrequente energie in onze cellen. De uitstoot van oude energie is eveneens explosief. Dit geeft enorme schommelingen in de stof-wissel-ing. De schildklier is radioactief en reageert dus op frequenties. De schilklier heeft de blauwdruk van een vlinder en wij kruipen uit onze cocon= reptielbrein en overleven!

Een enorme spirituele schoonmaak is bezig!

Nu de uitstoot aan oude 3D energie uit onze cellen o.i.v de instroom van het hoogfrequente licht- ENORM is maakt de schildklier [elektromagnetische patronen] overuren en zal uit balans zijn.
Dit maakt je onzeker, boos, onmachtig, hulpeloos omdat je nu zo traag bent of juist hyper en dan weer volledig uitgeput dat je wel huilen wilt en dat is NU precies de bedoeling; HUIL maar flink uit, het mag, het is en was heftig en we waren ZO sterk en ZO moedig en nu mogen we tot overgave komen zodat de cel-stof-wissel-ing weer in balans mag komen.
Laat ook jouw spirituele huishoudelijke hulp zijn gang gaan! Het is de beste en meest zorgvuldige “schoonmaker” die je ooit zult ontmoeten.

Symptomen;
Verstoorde slaap, veel soms bizarre dromen uit het verleden
Omhoogkomen van sterke oude emoties, snel getriggert zijn
Spierpijnen, stram en stijf, pijnlijke gewrichten
Extra snel geprikkeld zenuwstelsel en kort lontje
Verhoogde vermoeidheid, pijnlijke lymfeklieren, misselijk, wankel, wazig zien, snotterig, opgeblazen en volle buik,
Hartritme uit balans o.i.v de sterke geladen energie, gespannenheid
benauwend gevoel, grote onrust
Pijnlijke herinneringen uit celgeheugen worden als een magneet omhoog getrokken en hopen zich op rondom chakra 5 je sleutelbeenderen.
Hsp-ers en dieren voelen dit sterk aan en willen met rust gelaten worden.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!

TIP: www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering waardoor je zicht bij jezelf blijft!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

Marjolein Ingrid Soulpursang