donderdag 2 april 2020

Hilarion / april 2020 / Door Marlene Swetlishoff.

Hilarion
 april 2020 / Door Marlene Swetlishoff.

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! En dus, de grote verschuiving blijft plaatsvinden op de planeet. Het creëert scenario's die ongekend zijn in de menselijke geschiedenis, waarbij landen hun grenzen sluiten en hun burgers geen vrij verkeer van het ene gebied naar het andere toestaan. De meeste burgers zijn beperkt tot hun huis en nemen gedwongen tijd vrij van alle aspecten van hun dagelijks leven - met slechts de essentiële diensten om in de behoeften van de mensen te voorzien nog steeds in bedrijf. Deze gebeurtenis verandert de wereld op manieren die nog niet kunnen worden gezien of geëvalueerd, omdat de effecten nog steeds in beweging zijn en niemand weet in hoeverre de hele planeet zal worden beïnvloed.

De gevestigde systemen die het dagelijks leven van de mensheid reguleerden, staan stil en de mensheid over de hele planeet krijgt de kans om te observeren welke van deze systemen werkelijk de hogere behoeften en waarden van hun ziel dienen. Door beperkt te zijn tot hun huis, krijgen de mensen de kans om opnieuw contact te maken met hun innerlijke wereld, zonder de vele afleidingen die eerder aanwezig waren. Plots worden de advertenties op hun televisiekanalen zinloos omdat men niet langer een consument is zoals voorheen. Ze worden zich ervan bewust dat een groot deel van de wereld zoals ze die eerder kenden erg oppervlakkig was. Ze worden er zich van bewust hoe fijn het is om thuis te blijven en te ontspannen met hun familie en geliefden.

Van deze waarneming wordt verhoopt dat ze een manier zullen zoeken om, als de huidige gebeurtenis eenmaal is verdwenen, het leven van hun dromen, hoop en verlangens te leven, waarbij een nauwere band met elkaar in de vergelijking wordt opgenomen. Ze zullen een nieuw pad zoeken dat leidt tot een grotere verrijking van de waarden van zelfliefde en liefde voor alle anderen, inclusief de andere koninkrijken die deze wereld met hen delen. Ze zullen oplossingen zoeken die hen helpen om evenwichtiger, bedachtzamer en vreedzamer te leven en om deze oplossingen in alle aspecten van hun leven te implementeren. Ze zullen 'nee' zeggen tegen elke situatie die hun hogere goed, hun welzijn en het pad dat ze hebben gekozen niet dient.


Ze zullen de verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er in hun leven gebeurt met de bedoeling dat elke ervaring de gelukkigste, meest vreugdevolle uitkomst zal opleveren die ze zich kunnen voorstellen. Ze beginnen hun door God gegeven recht op de soevereiniteit en vrijheid van hun wezen te omarmen en ze zullen ook zien dat ze dit recht al die tijd hadden, maar vanwege maatschappelijke conditionering was het voor hen niet duidelijk dat ze dit recht op elk moment konden uitoefenen. Het zal een vreugdevol gevoel van avontuur in hen creëren wanneer ze het roer overnemen op hun levensschip en zeilen op weg naar hun persoonlijke zoektocht naar meer ontwaken en groei. En als ze succes beginnen te ervaren in hun persoonlijke verkenningen van deze nieuwe manier van zijn, zullen ze zonder twijfel weten dat ze nooit meer terug kunnen en zelfs niet terug willen, naar de oude manieren/gewoonten die ze hebben achtergelaten.

En nadat het gebeuren voorbij is, zullen ze duidelijk gaan zien dat ze ook verantwoordelijke rentmeesters moeten zijn van de wereld waarop ze leven. Ze zullen duidelijk zien dat in afwezigheid van de collectieve voetafdruk van de mensheid, die plaatsvond tijdens de lockdown van het gebeuren, hun wereld nu veel schoner en gezonder is dan ooit tevoren en dat ze nu in een positie staan voor een nieuwe start voor hun planeet en voor elkaar. De mensheid als collectief zal op zoek gaan naar oplossingsgerichte resultaten die in de behoeften van al haar burgers voorzien wanneer er actuele problemen worden aangepakt. En ze zullen een betere wereld creëren - een wereld die gevuld is met liefde, vrede, harmonie, samenwerking, vreugde, geluk en goddelijke orde in al zijn talloze manifestaties.

Tot volgende maand ...

IK BEN Hilarion

© Marlene Swetlishoff.

Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Het kopiëren, delen en vertalen van dit artikel kan alleen door door Scribe goedgekeurde vertalers en kan alleen op de website "Oracles and Healers" van Ron Head worden geplaatst, geen ander is toegestaan. Het delen van de live link naar de door Scribe geproduceerde video via de onderstaande link kan echter ook worden gedeeld met anderen: