maandag 30 augustus 2021

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL ZONDAG 29 AUGUSTUS 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Van gisteren maar toch nog fijn om te zien ;- )




KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL
ZONDAG 29 AUGUSTUS 2021

GROTE ZONNEVLAM STOOTTE VANNACHT ENORME HOEVEELHEDEN PLASMA NAAR DE AARDE***GEEFT ZONNESTORMEN CODE ROOD KOMENDE 48 UUR! MOMENTEEL KP 1=STERKE KOSMISCHE STRALING MET GEVOEL IN ELKAAR GEDRUKT TE WORDEN***FREGUENTIESTIJGING VAN 237X***SR PIEKEN TOT 43 HZ OPENT DE GALACTISCHE PORTALEN MET UITSTOOT VAN VEEL GESTAGNEERDE LYMFE***

AANPASSEN AAN DE ENORME FREQUENTIESTIJGINGEN GEEFT VEEL MOEHEID EN DAARDOOR KOMEN NU VELE ONDERDRUKTE FRUSTRATIES-WOEDE=WANHOOP-ONMACHT=VERDRIET VRIJ=OPSCHONING VAN DE DARMEN-LONGEN-HUID=GALACTISCH GENETISCH LYMFE DETOX OIV OPSTIJGENDE KUNDALINI ENERGIE=HEILIG VUUR DAT KARMA LETTERLIJK ONDER ONZE VOETZOLEN VERBRANDT!

*** Frequentie stijging van 237 x !

*** SR pieken tot 48 HZ= kort lontje, diep de aarde ingetrokken
worden, in de benen liggen onze diepste emoties opgeslagen
zelfs al voor de geboorte! oude onderdrukte emoties worden uit
de cellen schoongespoeld door de lichtinfusies. Ze worden
vanuit de diepste diepten van ons wezen als een magneet naar
boven getrokken tot aan chakra 5; heftige en chagrijnige
buien, veel vergane en vervuilde lymfe drukt op hals en
sleutelbeenderen gebied en daarbij drukt het op de nervus
vagus=hartritmestoornissen, benauwd, druk op het
borstbeen, oppervlakkige ademhaling, stress, prikkelbaar.

*** KP index 1= des te sterker is de kosmische straling in de aardse l
lagen alsof we diep de aarde worden ingetrokken en nog
bakken met oude vergane energie van vele generaties omhoog
halen, geeft depressies= signaal dat je aan het ontgiften bent
drink veel water en neem rust, keer naar binnen en geef je over!

!!!!!!!LET OP! MOMENTEEL IS HET NOG REDELIJK RUSTIG MET KP 1 MAAR DAT IS STILTE VOOR DE ""ZONNE" STORM!! VANDAAG WORDT KP 5= CODE ROOD VERWACHT!!!! Voor velen is de naderende zonnestorm al voelbaar; onrustig, nerveus alsof er iets staat te gebeuren! Ook dieren voelen ze al ver van te voren aankomen en zoeken een veilig onderkomen!

De zeer sterke energie stijgingen zijn enorm voelbaar en legt ons overgave op om vervolgens op te stijgen naar de 5e Dimensie!
We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie. Twee stromingen staan hier nog naast elkaar.

Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie nu de zon haar hoogste punt heeft bereikt.
Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, bandenpijnen, hevige emoties, wanhoop, hormonale disbalans.

Onze maag [emotionele honger] heeft de vorm van een opgerolde foetus en die vorm ontplooit zich letterlijk en laat alle oude angsten en kind pijnen vrij via het portaal tussen je schouderbladen naar de voorkant wervelkolom tussen je borsten, hals en sleutelbeenderen.
De mentale/psychische beΓ―nvloeding van de opvoeders worden hier duidelijk voel-en zichtbaar. Je kunt nu een opstandige puber worden.

Je oksels zijn verbonden me je gehoor [veel lymfeweefsels] en de onverwerkte pijn en angsten van vorige generaties worden nu aangeraakt om uit je celgeheugen en DNA systeem te worden verwijdert dankzij deze hoge frequentiestijgingen.
Je kunt bv hele opgezwollen borsten krijgen=lymfe=galactisch lichaam.

Ik heb het gevoel dat ik uit elkaar getrokken wordt en letterlijk langer wordt na zolang opgerold te hebben gezeten in een te krappe ruimte wat veel stress gaf.

Ook een gevoel van overal gekneusd te zijn en de laatste dagen zo chagrijnig en mopperig als Garfield op maandag
Veel onrust/spanningen, angsten en depressieve gevoelens komen en gaan als signaal van emotionele opschoning=dus als je voortdurende negatieve gedachten stromen ervaart weet dan dat je aan he zuiveren bent.

Het hoogste punt vd zon heeft ook een diepste punt in de kern van moeder aarde= magna= hielig vuur en verbonden aan de kosmische hartslag= ecg.

We vliegen en stijgen naar de zon en zakken diep weer de aarde in als een achtbaan waarbij onderweg alle oude energie schoongespoeld wordt zoals de zee met eb en vloed.

Bij vloed stijgen we hoog, bij eb dalen we diep in ons lichaam af en trekken afvalstoffen als slib mee naar boven om gezuiverd te worden via de lever en darmen.

Ons darmvlies maakt overuren als een op hol geslagen wasmachine die keer op keer blijft spoelen op een torenhoog toerental en dat verklaart de moeheid, misselijkheid, darmklachten en dizzy alsof we zeeziek zijn omdat we onze balans nog niet kunnen vinden.
De aanvoer van afvalstoffen uit onze benen, onderlichaam en bekkengebied is te groot.
Grote massale opruiming dus, zowel in je binnenwereld als in je buitenwereld.

SYMPTOMEN: drukpan gevoel op je kruin, achterhoofd, skelet en onderrug, bandgevoel rond voorhoofd, misselijk, volle wasmachine gevoel rond je maag, onrustig, angstig, hypernerveus gespannen ,stress ,verkrampt en trekkerig gevoel, drukgevoel vd Nervus Vagus mn linkerkant lichaam=loopt vanaf je nek naar je slokdarm door naar de borst dan naar de linkerhoek onderaan je ribbenkas incl. spijsverteringsorganen, darmen en anus!= obstipatie oftewel vasthouden van het oude, ritmestoornissen, benauwd, vibrationele griep, koude rillingen, hitte-aanvallen, kaak-en aangezichtspijnen.
Spierpijnen en enorm moe, amper vooruit komen door de grote toestroom van afvalstoffen in je lichaam, blauwe plekken en gevoel gekneusd te zijn, snel overprikkeld, droevig of intense dankbaarheid en vreugde komen en gaan als eb en vloed.
Je lichaamsvorm verandert en je herkent jezelf niet meer in de spiegel.

Chakra 1 en chakra 6 werken [conceptievat] nauw samen en zijn volop aan het reinigen van vele levens en generaties waarin emoties onderdrukt werden. Dit is collectief gaande. Zodat de yin en yang energie weer in een gezonde evenwichtige balans mogen komen=schildklier=tao.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!

Marjolein Ingrid Soulpursang